Neutrala pojkar rum

Neutrala pojkar rum

Detta lilla rum blev en underbar modern pojkbarn, en mycket intressant värld för en liten bebis, där varje detalj är genomtänkt.

Väggarna och taket är vita för att visuellt utöka det ganska lilla utrymmet och golvet är klätt med mörkt trä för att skapa en kontrast. Eftersom detta är ett pojkarum finns det enkla och lugna detaljer och några nyanser av blått. En av murarna är accentuerad och visar en stad i neutrala och blå toner.

Vita IKEA-skåp och hyllor – ser harmoniska ut i rummet och tar inte för mycket utrymme. Öppna hyllor är en bra idé för ett litet utrymme eftersom det inte tar för mycket utrymme och inte ser skrymmande ut, samtidigt som det tjänar huvudfunktionen för lagring.

Spjälsängen är söt vit med sängkläder som fortsätter inredningen i rummet – en grön och blå geometrisk uppsättning. Väggen bakom sängen är utsmyckad med stjärnor och en söt pompon hänger över sängen för att markera detta område. Skötbordet har extra förvaringsutrymme vilket är så viktigt för barnrummen och det lilla fönstret tänder upp det.

En chokladbrun soffa är en bekväm plats för föräldrar och ovanför den hänger en söt fågel med en lampa.

7 Charmiga könsneutrala barnrumsidéer |  Neutralt barnrum.
7-Awesome-Gender-Neutral-Kids-Bedroom-Ideas-Thatll-Win-You-Over-3.
Fredlig pojkes rumsdesign i neutrala nyanser - DigsDi
Könsneutrala barnrum: Unisex-teman och färgscheman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*