Neutrala plantskolor

Neutrala färger är mycket populära för heminredning, eftersom de visuellt utvidgar rummet, gör det luftigt, översvämmat av ljus och samtidigt verkar tidlöst. De är populära för att dekorera alla utrymmen, från hemmakontoret till sovrummet, och barnrum är inget undantag. Det finns många stilar som du kan använda för att skapa ett neutralt utrymme: skandinaviskt, modernt, modernt, vintage, shabby chic, bondgård och så vidare. Idag tittar vi på neutrala dagis – inte könsneutralt, men färgneutralt.

Färger och tryck

Neutral betyder neutral: välj vit, krämvit, beige, ljusbrun, duvgrå, ljusgrå, ljusgrön (naturgrön) och ljusa trätoner. Du kan också lägga till en touch av pastellfärger om du vill – beroende på ditt kön eller vad du vill, eller om du kastar i en mörkare nyans. Lägg till tryck – rutigt, ränder, prickar och geometri, eller välj olika texturer – päls, jute, trä, läder och andra saker för att undvika tråkigt utseende.

möbel

En barnsäng, ett skötbord och en byrå är ett måste för varje dagis. Sedan kan du lägga till en vippa, soffa, garderob och några hyllor. Du kan välja vintage eller samtida möbler och göra en eklektisk blandning av den som du vill. Inte bara kan du välja neutrala möbler, men du kan också prova ljusa och naturliga trätoner för att göra rummet mer intressant.

Dekor och tillbehör

Gå efter en trendig gallerivägg, tänk på krukväxter och blommor, leksakshyllor och skärmar som är formade på olika sätt – som hus, som stjärnor eller hjärtan och så vidare. Texturerade skiktmattor lägger till mysighet och konsistens. Olika större leksaker skapar en atmosfär.

10 Könsneutrala och unisex plantskolaidéer - Sömn och Ci
23 Fantastiska könsneutrala nurseri
De bästa könneutrala plantskolorna - Lamm och jag
20 Bedårande könneutrala plantskoleteman - Lon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*