Naturliga och konstgjorda bord

Naturliga och konstgjorda bord

Naturliga och konstgjorda material är fantastiska kombinationer för att skapa ett coolt, kontrasterande utseende, och det handlar om allt från outfit till dekor. Idag delar vi möbler på detta sätt: från naturliga och konstgjorda material för att få ett perfekt modernt utseende.

Fikra-borden från Ammar Kalo är visuellt tunga och experimenterar med återvunna gummimulor. Ammar Kalo tillverkar benen och bordsskivorna av vit ek och täcker sedan bordsskivorna med en rosa lackfärg som absorberar färger från miljön. Tunna ben, som fint balanserar den dominerande närvaron av de flytande svarta massorna, är inbäddade mellan bordsytorna och gummit på utsidan.

Varje bord är utformat för en specifik användning och placering i rummet: det finns mindre och större delar såväl som långa och låga. Dessa bord ser väldigt moderna och lakoniska ut, men tack vare kombinationen av material är de mycket iögonfallande. Du kan placera sådana bord på hemmakontor, vardagsrum, barnrum, sovrum och till och med i allmänna utrymmen som kaféer. Välj din perfekta form, höjd och köp dem!

Fikra Tabeller Samling av naturliga och konstgjorda material - DigsDi
Fikra Tabeller Samling av naturliga och konstgjorda material - DigsDi
Pin på Kitche
Fikra Tabeller Samling av naturliga och konstgjorda material.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*