Naturinspirerad lampa

Naturinspirerad lampa

Fler och fler designers presenterar häftiga, iögonfallande lampor som inte bara är ljuskällor utan också coola designelement som ger stil till rummet eller till och med blir showproppar och uttalanden. Här är en annan intressant lampa som säkert kommer att vända på huvudet. Deras djärva form är ett unikt tillskott till din inredning.

Pod, Chris Poehlmanns senaste erbjudande för CP-belysning, är en ovanlig och fascinerande naturupplevelse med en unik estetik som består av lika delar ET och Stranger Things. Kombinationen av de använda materialen är inte mindre unik än designen: biten är gjord av antik mässing-aluminium med handblåst återvunnet flaskglas. Podden liknar en glödande docka som groddar från de ormgrenar av en mörk, vacker vinstock eller ett träd. Lampans insida är försilvrad – en fin touch som skapar en mystisk aura när ljuset moduleras.

Pod är ett förföriskt showpiece för dem som är redo att omfamna sin konstiga skönhet. Den finns både som bordslampa och som hänglampa. Lägg till lite konstig skönhet i ditt interiör med denna lampa!

Touch of Nature In Decor: 25 blomma- och växtinspirerade lampor.
Graciösa bladlampor, naturinspirerad samtida belysningsarmatur
Art Of Lamp - Skulpturella ljusdesigner inspirerade av natu
MacMasters blomminspirerade lampor lockar dig förföriskt in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*