Mysigt sovrum för vintern

Mysigt sovrum för vintern

Vintersemestern är över och vi siktar alla på vår, solsken och varmt väder, även om våren är ganska långt borta. Hur kan du göra ditt hem mysigt nu för att övervinna vinterkylning och obehag och må bra? Jag föreslår att du börjar från sovrummen eftersom det här är de viktigaste rummen i alla hem där du somnar och vaknar. Här är några tips!

Mörka nyanser

Ja, mörka nyanser får vanligtvis rummet att se mindre ut, men de är fantastiska för att ge ditt rum en välkomnande känsla. Atmosfäriska interiörer är också mycket populära. Även om du inte väljer ett helt mörkt skuggat rum kan du välja mörka detaljer eller åtminstone mörkt skuggade sängar för att göra ditt sovrum till en oas av avkoppling.

Skorstenar

En öppen spis är perfekt för den inbjudande värmen som sprider sig i hela rummet. Nyckeln är att hålla rummet enkelt och göra din eldstad till en höjdpunkt. Du kan välja en traditionell öppen spis, en konstgjord spis med ljus eller ljus, en inbyggd öppen spis eller till och med en surfplatta med öppen spis – det fungerar också!

Mattor & filtar

Mattor är utmärkta mysiga tillbehör; Ta det ett steg uppåt, dock genom att fälla ihop två mattor. Oavsett om du använder en smal matta och kombinerar den med en texturerad ovanpå är helt upp till dig. Eller välj en bekväm fuskpälsmatta. Päls är en perfekt följeslagare för vintern.

När du skapar en mysig atmosfär i ett rum kan det aldrig finnas tillräckligt med filtar. Speciellt om du försöker lägga till en mysig touch under de kallare månaderna. Lägg till några filtar och lägg dem på sängen eller runt din sänggavel för ett komplett utseende.

Tuftad huvudgavel

Håll dig till det strukturerade temat och använd ett tuftat huvudgavel som huvudfokus i rummet. Det lägger till elegant och mjukt tyg som gör ditt sovrum mer inbjudande. Välj sammet för att wow det! Ett tuftat huvudgavel kan också lägga till färg i ditt utrymme om du så önskar.

10 tips för att mysiga ditt sovrum för vintern
Mysiga sängkläder höst och vinter |  Keramik Ba
Bästa B & B-eldstäderna att trivas fram till denna vinter - Kalifornien.
Enkla sätt att göra ditt sovrum extra mysigt i vinter - BSensib

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*