Mysigt sovrum för hösten

Mysigt sovrum för hösten

Hösten är här, alla dessa vackra blad som faller från träden och det mjuka solljuset som inte längre brinner är fantastiskt! Hur kan du göra ditt hem mysigt för hösten? Vi har utarbetat några tips och exempel för att göra ditt sovrum inbjudande och bekvämt.

Väderbeständig dina fönsterbehandlingar

Höstdagar, och särskilt nätter, kan vara kalla och du behöver ett kit som ger en praktisk dos isolering. Tätt vävda gardiner av ull, siden och mohair håller värme och kyla ute. Välj en uppsättning i en varm höstfärg för att njuta av tiden på året. Om dina fönster redan har persienner, lägg bara till varma gardiner.

Ta med en säsongsbetonad doft

Traditionella dofter för avkoppling är lavendel, kamomill och sandelträ, som är bra som lugnande dofter för hösten. Om du har speciella föreningar, ta med vad du vill till hösten: gör det med ljus, potpurri och eteriska oljor.

Byt textilier

Lägg till fler kuddar, filtar och kast till din säng för att göra det så bekvämt som möjligt: ​​det här är kontaktpunkten för alla sovrum och bör vara mycket välkomnande. Gå till hösttryckt sänglinne, för rutiga tyger, för flanellakan eller en sammetfilt, ta med mattor i päls och bekväma kuddar. En stor och tung filt gör rummet omedelbart mysigt och en tjock stickad filt ger ditt rum attraktivitet och struktur. lägg på mattor ovanpå mattor och välj olika texturer för att göra golvet varmare. Mattor, kuddar, gardiner – allt som ger mjukhet och struktur gör ditt sovrum till en bekvämare plats att slå sig ner på.

Lägg till höstdekor

Sätt upp en skål med kottar, löv, stenar, höstblommor och löv samt nötter och bär. Ta med små söta tillbehör efter eget val som symboliserar hösten för dig – det kan vara banners, kransar och andra föremål som du gillar. Känn hösten och omfamna den med dessa tips så kommer du aldrig att vilja lämna ditt sovrum!

Pinspiration: Cozy Up With This Fall Apartment Decor Inspiration.
Mysiga sängkläder höst och vinter |  Keramik Ba
5 sätt att trivas i ditt vardagsrum för hösten - Wonder Fore
11 enkla sätt att trivas i ditt hem för höst - PureW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*