Mysigaste Idéer för vinterrumsdekor

Mysigaste Idéer för vinterrumsdekor

På vintern verkar sovrummet och badrummet vara de mysigaste platserna i världen eftersom du kan sitta i din varma säng eller badkar och känna dig bekväm som ingen annanstans. Inredningen av sovrummet är särskilt viktig så att du vaknar av glädje på morgonen. Överkläder, filtar och mattor av stickade plagg och päls gör ditt rum mysigt på bara en sekund! När du pratar om sänglinne, varför inte välja några Scandi- eller Alpine-motiv eller några söta uppvärmningsfärger. En öppen spis värmer upp alla rum. Så om du har chansen, lägg till en. Naturligtvis är alla kvaliteter under den kommande julen välkomna för att förbättra ditt humör – från strumpor till kransar till granar – varför inte börja din semester tidigare? Nedan finns fler idéer och tips för att förvandla ditt sovrum till vinter och skapa en mysig atmosfär!

Sängkläder

Sängkläder, kast, kuddar och filtar ger ditt sovrum en vintrig känsla. Gör den rutig eller tartan, lägg till kuddar av stickad och fuskpäls, kast och filtar så får du en mysig vinterkänsla i ditt sovrum direkt. Matcha mattorna och draperierna – draperierna kan också kontrolleras, och stickade eller pälsmattor i lager gör ditt sovrum mysigt och vintrigt. Sängkläder och andra textilier är de bästa alternativen för att flytta ditt sovrum från en säsong till en annan eftersom de är lätta att byta ut och de kostar inte mycket.

Naturliga dekorationer

Eftersom det inte är jul ännu, bara vinter eller nästan vinter, kan du inte lägga till jul utan vinterdekorationer av naturliga material – vintergröna växter, kottar, trä, stenar. Du kan göra vintergröna kranser med kottar, använda grova trämöbler eller träskivor för att dekorera och så vidare. Du kan också lägga till en mini-julgran så att sovrummet känns som jul.

Ljus och ljus

Om du har en öppen spis kan du hoppa över den här punkten – du behöver inte någon av dessa eftersom en öppen spis är mycket bättre! Om inte, skapa en mysig atmosfär i ditt rum med ljuslyktor, ljushållare och mysiga lampor här och där – de gör alltid rummet inbjudande. Bli inspirerad och ha en fantastisk vinter!

40 mysigaste inredningsidéer för sovrum i sovrummet - DigsDi
26 mysigaste inredningsidéer för sovrum i sovrummet |  Vinter.
40 mysigaste inredningsidéer för sovrum i sovrummet - DigsDi
40 mysigaste inredningsidéer för sovrum i sovrummet - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*