Mysiga träköksbänkskivor

Mysiga träköksbänkskivor

Trä ger värme och mysighet var som helst, särskilt i köket, även om många av er kan säga att sådana ytor inte är praktiska för kök eller badrum eftersom de kan torka ut. Det finns många ytor som nu gör träytor hållbara. Tveka inte att använda dem var du vill. Idag ska vi visa dig hur bra en bänkskiva i trä kan se ut i alla kök.

Butcherblock bänkskivor

Slaktblocket består av raka träsnitt som är limmade ihop för att bilda tjocka paneler och ger en särskilt stabil och stabil arbetsyta i ett kök. För köksbänkar är det viktigt att använda otätat, oljebelagt trä. Förseglade bänkskivor är inte avsedda som arbetsytor för att laga mat – de är inte mat- eller knivvänliga. Ta hand om dina bänkskivor regelbundet och de kommer att belöna dig genom att åldras graciöst. Men utan ordentligt underhåll kan de bli tråkiga och spricka.

Bänkskivor i trä

En bara träbänkskiva är också en bra idé – den ser varm och vacker ut, är perfekt för att inte bara laga mat utan också för att äta, och du kan till och med göra en över en bänkskiva i betong eller sten. Olika träslag ser annorlunda ut och du hittar definitivt en för din stil eller till och med göra den själv. Naturligtvis kräver sådana bänkskivor försegling och ordentligt underhåll, kanske mer än andra, men de ger ditt rum ett mysigt och varmt utseende. Kolla in de inspirerande idéerna nedan!

58 Mysiga träköksbänkskivor |  Rustik köksdesign.
71 Mysiga träbänkskivor i trä |  Nyheter Bre
71 Mysiga träbänkskivor i trä - DigsDi
Mysig träbänkskivdesign - Hupeho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*