Mysiga rustika uteplatsdesigner

Mysiga rustika uteplatsdesigner

Oavsett årstid vill vi stanna utomhus, även på vintern, för att njuta av ett snöfall. Det är därför sättet att dekorera din trädgård, veranda och uteplats är mycket viktigt. Du kan skapa vilken stil och atmosfär du vill. Välj rustik stil om du vill ha maximal komfort. Det första du behöver är grovt trä eller korgmöbler, sedan rustika tyger – dukar eller kuddar. Nu kan du lägga till tillbehör som du gillar: ljusstakar och lyktor, trötta delar för den lumpiga chic stilen, hjorthorn för jägerstilen, trubbiga bord för den naturliga stilen. Nedan följer fler exempel på hur du kan dekorera, njuta och bli inspirerad av en rustik uteplats!

möbel

Rustika terrasser kräver lämpliga möbler, du kan välja korg- eller trämöbler – det ska se ut som den dominerande stilen: rustik, illa, modern, skandinavisk eller något annat som du blandar med rustikt. Du kan skapa några möbler eller införliva det du har i din rustika uteplatsdesign. Om du väljer den spanska eller franska landskapsstilen, tänk på smidda vintagemöbler eller eleganta trä- och metallmöbler. När du utformar ett vardagsrum utomhus väljer du bekväma stolar, soffor, bänkar och solstolar. Om det är en matplats behöver du en matuppsättning och eventuellt en öppen spis som kan användas för matlagning.

Utrustning

Kom ihåg att rätt inredning och tillbehör gör rummet mycket välkomnande och du kommer att känna dig mer avslappnad där. Dekorera möblerna med färgglada eller tryckta kuddar, lägg till krukväxter och blommor, sätt upp korgar för förvaring och häng ljuslyktor eller lägg dem på golvet. Välj ljusa textilier – inte bara kuddar utan också mattor, filtar, dukar och bordslöpare. En antler ljuskrona med hängande lampskärmar är en bra idé för en rustik bergs- eller skogsterrass, och vackert konstverk passar i de flesta utrymmen. Franska och spanska uteplatser ser fantastiska ut med massor av ljusa blommor. Använd därför inte bara en kruka utan också några arrangemang i vaser. Om du kan lägga till en skorsten eller öppen spis – den kan vara mobil eller vanlig och passar lätt på vilken rustik uteplats som helst. Bli inspirerad!

mysigt-rustikt-uteplats-mönster-24 - EcoChic Lifestyl
57 mysiga rustika uteplatsdesigner - DigsDigs |  Rustik uteplats, utomhus.
79 Mysiga rustika uteplatsdesigner - DigsDi
57 mysiga rustika uteplatser |  DigsDigs |  Veranda design, Rustik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*