Mysiga och bekväma skandinaviska sovrumsdesigner

Mysiga och bekväma skandinaviska sovrumsdesigner

Scandi stil? Ja tack! Nordiska sovrum kan verka kalla, men det är inte för att de ser väldigt mysiga ut på grund av många tillbehör. Huvuddragen i alla dessa sovrum är färgschemat – det är neutralt och vitt är huvudfärgen; Svart, grön, grå och många andra färger kan läggas till, men stämningen är fortfarande lugn. Skandinavisk stil kan vara väldigt annorlunda: om du lägger till lite ved, en gammaldags spis och retro-tillbehör – och här har du vintagestil. Välj fluffiga djurskinn, fyrkantiga mönster och varma överkast för att få ett varmt intryck. Kolla in fler idéer nedan och välj din!

Färger

Alla typer av neutraler är perfekta för skandinaviska sovrum – vitt, grädde, ljusgrått, brunt och så vidare. Du kan också välja mörkare nyanser av grått och svart för ett monokromt rum och lägga lite drama till din inredning. Om mörka nyanser inte är din grej, välj pastellfärger för att fräscha upp sovrumsutseendet – sängkläder, gardiner, tillbehör och mattor kan gå långt. Trä i olika nyanser – bättre neutralt – ger färg och struktur.

möbel

Letar du efter möbler som har den stil du vill lägga till – är det boho, rustikt eller bondgård? Med tanke på denna stil, välj den mest bekväma sängen i världen! En säng är huvudstycket i alla sovrum och ska vara så bekväm som möjligt. Lägg till nattduksbord, du kan välja flytande stolar, vintagestolar eller pallar istället för dem. Du kan också lägga till några skänk, byråer och andra lagringsenheter om du har tillräckligt med utrymme för dem. Vägglampor och några hängande glödlampor understryker atmosfären och en traditionell skandinavisk spis skapar en mysig atmosfär.

Utrustning

Konstverk av alla slag, krukväxter för att fräscha upp rummet, mattor, blommor och andra tillbehör livar upp sovrummet och gör det mycket mysigare än tidigare. Välj inredning och tillbehör efter den stil du vill lägga till – rustik, glamorös, boho, mitten av århundradet modern och så vidare. Njut av!

74 mysiga och bekväma skandinaviska sovrumsdesigner - DigsDi
22 ljusa skandinaviska sovrumsdesigner som ser vackra ut.
74 mysiga och bekväma skandinaviska sovrumsdesigner - DigsDi
74 mysiga och bekväma skandinaviska sovrumsdesigner - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*