Mysiga och avkopplande bondgårdsmodeller

Jag beundrar bondestilen eftersom den är otroligt mysig och välkomnande. Rum i den här stilen får mig att komma ihåg dem ofta och med glädje. Idag har jag sammanställt några coola idéer för att ditt badrum ska se ut så här och jag är säker på att det inte kommer att kosta dig mycket. Den utbredda användningen av trä är ganska populär idag, och i ett bondgårdbad är det en nödvändighet, för vilken typ av bondgård utan trä? En vintage stege för förvaring, illa och rustika skyltar, grova träramar – och du är på väg till ett perfekt lantligt badrum! Kolla in de kreativa exemplen nedan och bli inspirerad!

Färger och material

Lantlig stil handlar främst om neutrala av olika slag: vit, krämvit, grå, sand och jordtoner, taupe och andra nyanser. Du kan fräscha upp nyanser av grått, sand och taupe med krämvit för ett inbjudande utseende. Moderna lantliga badrum kan utformas med inslag av svart, chokladbrunt och marinblått. Svarta lampor lägger alltid till en touch av drama i alla färgscheman. Huvudmaterialet som alltid ska vara närvarande är trä – även om det bara finns en fåfänga och en pall är de ett måste. Plattor med olika utseende är också välkomna och betong kan användas i mer moderna utrymmen.

möbel

När det gäller möbler och apparater beror det på känslan du vill skapa – ett vintage bondgårdens badrum kan ställas in med vintagemöbler och ett badkar med klo, ett modernt bondgårdsbadrum har moderna möbler och ett duschrum. Lägg till inramade speglar, pendellampor och kristallkronor, mattor och trähyllor så är du klar!

62 Mysiga och avkopplande bondgårdsmodeller - DigsDi
62 Mysiga och avkopplande bondgårdsmodeller - DigsDi
62 Mysiga och avkopplande bondgårdsmodeller - DigsDi
29 Idéer för renovering av badrum i kreativ gårdstil för ditt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*