Mysiga idéer för Thanksgiving ytterdörrar

Mysiga idéer för Thanksgiving ytterdörrar

Thanksgiving är en underbar familjesemester, och heminredningen ska vara mysig och inbjudande eftersom din familj och de närmaste dig kommer till dig. Idag vill vi dela några dekorationer till din ytterdörr eftersom det är en av de första sakerna dina gäster kommer att se. Prova konstgjorda höstlöv, blommor i höstfärger, torkade örter, kransar och kransar – hur många du tar och vilken typ de kommer att vara är upp till dig. Bekymrade skyltar är extremt trendiga nu, så du kan skapa en för din entré; Lyktor ger mjukt ljus. Glöm inte att det är en skördesemester och använd grönsaker och frukter som dekorationer, särskilt pumpor! Låt dig inspireras av följande idéer och bjuda in dig att gå med!

grönsaker och frukt

Pumpor är det första valet när du dekorerar för hösten och Thanksgiving. Du kan gunga naturliga eller falska pumpor, lyktor eller krukor, bara staplade pumpor eller pumpor i urnor och krukor, i vilken färg som helst som passar din inredning. Att hålla dem alla naturliga är en stor trend som kommer att ge din veranda en modern känsla. Du kan också rocka konstgjorda bär, pumpor, paprika, liktornar, äpplen och päron och många andra grönsaker och frukter för att ordna och göra kransar och kransar.

Naturliga element

Grenar, kvistar, höstlöv och blommor är oumbärliga för höstdekoration. Samla några kvistar och kvistar i din trädgård, få några höstlöv – naturliga eller konstgjorda – och köp eller odla några kraftiga höstblommor i korgar eller krukor. Inkorporera dem i kransar och kransar, placera dem i krukor och urnor, korgar och skålar för att skapa den inredning du gillar. Höstblommor kan helt enkelt placeras på verandan för att ge den ett djärvt höstlook.

Olika inredningar

Du kan också använda lampor och ljuslyktor, skyltar och konstverk, bunting och kransar, lägga till mattor och andra tillbehör och element som är lämpliga för en cool look på din veranda. Bli inspirerad och se fram emot Thanksgiving!

Inredning och hemdesign: 30 mysiga tacksägelser.
52 Mysiga tacksägelsedekorationsidéer - DigsDi
52 Mysiga tacksägelsedekorationsidéer |  Höstdekorationer.
52 Mysiga tacksägelsedekorationsidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*