Mysiga idéer för höstens vardagsrumsdekor

Mysiga idéer för höstens vardagsrumsdekor

Hösten är nästan här, även om du fortfarande inte känner andan på ditt ställe, färgerna och luften runt den visar detta. Det är hög tid att ge ditt vardagsrum en mysig höstkontakt för att tillbringa dagar och nätter i komfort. Att omvandla ditt bostadsutrymme till ett höstinspirerat utrymme är en lätt uppgift: textilier och tillbehör i höstfärger hjälper dig att förvandla utrymmet snabbt och på ett budgetvänligt sätt. Glöm inte eldstaden! En höstrock med löv, pumpor och ljus är lätt att skapa och personifiera själv. Stickade möbler och pälsar och tillbehör värmer upp dig på kalla höst- och vinternätter och säkerställer komfort. Om du gillar brights, heja ditt rum med orange, vinrött och gult. För en tystare look, gå efter choklad, mörklila och elfenben.

Hösttextilier och klädsel

Det enklaste och mest budgetvänliga sättet att ge ditt rum en höstkänsla är att använda lite textilier. De kan vara höstfärgade, juvelfärgade eller tryckta för alla fall. Kuddar, filtar, bordslister, gardiner och annat kan enkelt krydda vardagsrummet och ge det en höstkänsla. När säsongen ändras kan du byta ut textilierna för andra – ett så enkelt och coolt sätt att dekorera!

Skorstenar och rockar faller

Om du har en öppen spis och en spis är det hög tid att du gör dem redo för hösten! Ta med högar med pumpor, höstlöv, höstblommor, korgar och mjölkbitar – välj inredning och färger enligt ditt rums stil och färgschema.

Andra idéer

Det finns många fler idéer för att lägga till en höstkänsla i ditt vardagsrum. Du kan skapa en dekorationsvägg med avtagbara dekaler, du kan göra höstblad och blomsterarrangemang och ta med höstfärgade möbler och tillbehör om du har några. Lyktor med pumpor, ljus med höstlöv i korgar och många andra saker kan användas för att göra ditt vardagsrum mer höstligt. Blanda dem alla eller välj bara ett par som du gillar och njut av! Hitta inspiration här!

The Daily Dish ~ Välkommen till vårt nya hem!  |  Blogg |  Fall levande.
48 Mysiga och inbjudande höstvardagsrumsdesignidéer - DigsDi
STONEGABLE FALL HOUSE TOUR - StoneGable |  Fall vardagsrum, hem.
Fabulous Fall Decor Idéer |  Fall spis dekor, Fall spis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*