Mysiga idéer för höstens matsal

En matsal är en utmärkt plats för gäster och familjerätter. Hösten betyder mysighet och värme, och du kan dekorera din matsal på ett mycket mysigt och coolt sätt. För att lyfta fram det kommande hösten är det bättre att välja rustika, shabby chic, traditionella och vintagestilar – du kan blanda dem som du vill eller välja bara en. Och som dekorativa bitar kan du använda höstpresenterna från din trädgård eller en lokal marknad som pumpor, squash, nötter. Samla några kottar och löv och ordna dem i en fin krans eller krans. Leta efter häftiga dekorationsidéer nedan och bli inspirerad!

Fallbordlandskap och mittstycken

Skapa ett elegant höstbordlandskap i den stil du gillar – modernt, rustikt, minimalistiskt, glamoröst, lynnigt eller något annat du gillar. Välj ett färgschema som du gillar och håll fast vid det när du dekorerar. Vad är perfekt för inställningar för höstbord? Vävda tallrikar och laddare, en rutig löpare och servetter, ljus, torkade örter och blommor, ljusa blommor och mycket grönt, vete, nötter, ekollonar, säckväv, korgar, träbrickor och andra detaljer. Mittstycket kan vara tillverkat av pumpor – konstgjorda eller äkta, de första är mer hållbara och de kan till exempel vara tillverkade av sammet. Lägg till torkade eller färska örter och grönsaker, blommor och nötter och bär och voila!

Höst matsal dekor

Dekorera resten av matsalen i samma stil och färger. Placera vete och pumpa arrangemang, nötter, ekollonar, konstgjorda blommor, löv och örter, häng en ljuskrona med vinrankor och löv och lampor. Bomulls- och tallkottar i en bricka eller skål kan också vara en bra idé att skapa en matkonsol. Frodiga blomsterarrangemang och travar med arvspumpor är också bra för att dekorera matsalen. Kolla in fler idéer nedan!

65 Idéer för höstens matsal som skapar vacker och mysig interiör.
51 Vacker och mysig höst matsal inredningsidéer - DigsDi
51 Vackra och mysiga höstmatrumsdesignidéer - DigsDi
Vacker mysig höst matsal dekor Idéer Cor - Saltandblu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*