Mysiga enkla idéer för gårdens entrédekor

Mysiga enkla idéer för gårdens entrédekor

Jag fortsätter att berätta om dekorationsidéer till entréområdet eftersom din heminredning inte skulle vara färdig utan det här lilla utrymmet. Idag ser du entréer som är riktigt välkomnande och inspirerande och som är perfekta för att komplettera din bondgårdsdesign. För att skapa en behöver du shabby chic eller bara rustika möbler, träbitar och korgar för förvaring. Var inte rädd för olika söta dekorationer som kransar, banderoller, brev, tält eller till och med stövlar för att ge ditt entréområde utseendet på en bondgård. Ramar, kvistar och dina personliga loppmarknadsfynd kostar inte mycket, men de ser bra ut. Kolla in idéerna nedan och skapa ditt eget mysiga bidrag!

Färger och material

Lantgårdens inredning handlar mest om neutrala färger som vitt, benvitt, ljusgrått, ljusbrunt, beige och pastellfärger. Du kan välja vitkalkade eller vita träväggar och trägolv – trä är ett distinkt material för en bondgård. För material, förutom trä, kan du också använda rotting och korg, och lite tenn eller metall, som är bra för att dekorera ingångar till vintage och shabby chic bondgårdar.

möbel

En sittplats är ett måste för en entré, och om vi tar entréområden för bondgårdar kommer det i de flesta fall att vara en bänk. En bänk kan vara vintage- och pastellfärger, vit eller vitkalkad eller färgad – bättre färgad mörk för en kontrast till resten av rummet.

Ett annat måste är ett rack eller hylla eller förvaringsenhet. Den kan målas, vitkalkas, fläckas eller förvitras, och oavsett vilken bit du väljer, behåll mängden kläder, skor och accessoarer som du måste ta itu med för att undvika röran.

Ett konsolbord ses inte alltid i en entré eftersom det tar lite utrymme och bara ger rummet ett estetiskt värde. Om du väljer en konsol, välj en av trä, med en vintage look eller i en modernare miljö. Föredrar neutrala eller pastellfärgade toner, eller bara tvätta konsolen och voila!

dekor

Inredningen gör rummet! Häng upp lantlampor, lägg till jutmattor, kuddar, filtar och korgar för förvaring. Skapa en gallerivägg med dina egna bilder, skyltar, foton, monogram och allt annat du vill ha. Gå säsongsbetonat: pumpor för hösten, blommor och gröna för vår och sommar, slädar och skidor för vintern.

52 Mysiga och enkla inredningsidéer för gårdshus |  Arredamento.
27 mysiga och enkla gårdshusidéer - DigsDigs.
52 Mysiga och enkla gårdshusidéer - DigsDi
31 Mysiga idéer för bondgårdens entrédekorationer |  ComfyDwelling.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*