Mysig fraktbehållarstuga

Stugor är raseri just nu, och vi kan bara inte få nog av det fria liv som de erbjuder. Det är därför vi fortsätter att dela vackra hyddor. Denna lilla stuga som heter Lily Pad ligger i Logan, Ohio och är omgiven av skogsmark.

Det är ett litet fraktbehållarhus med bara ett sovrum, badrum, kök och litet vardagsrum, men det känns fortfarande ganska öppet tack vare de stora fönstren och den starka anslutningen till utsidan. Sovrummet är väldigt litet men också väldigt mysigt. Det har ett fönster i full höjd som öppnar rummet och erbjuder en fin utsikt över skogen. Resten av rummen kombineras till ett öppet område. En motoriserad garageport i glas fungerar som en förbindelse mellan inomhus- och utomhusområdet.

Det vinklade taket sträcker sig faktiskt framåt och täcker verandan. Det finns fler bekvämligheter här ute. Det finns en gungande säng åt sidan som är riktigt cool och rolig. Det finns också en bubbelpool på motsatt sida av verandan, skyddad av det utökade taket. Det finns en eldstaden på sidan och utsidan och en liten sittgrupp. Allt som allt, även om detta är en liten struktur, har den alla nödvändiga bekvämligheter, funktioner och mer i ett riktigt trevligt och komplett paket.

20 fot Litet och mysigt fraktbehållarhus, NSW, Australien.
Jetson Green - Topp 5 Enkel och mysig fraktbehållare Hom
Man bygger mysig plåtburk från fraktbehållare i.
The Lily Pad - En mysig fraktbehållarstuga gömd i skogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*