Multifunktionella möbler

Multifunktionella möbler

Funktionalitet och funktionalitet är kanske de två viktigaste kraven för moderna möbler eftersom vi lever i en trånga värld och för att ingen vill betala för två eller flera möbler när du kan ha dem alla i ett. Idag vill jag presentera några av de coolaste designerna du kan köpa just nu och använda dem på alla möjliga sätt.

Denna dagbädd är Pulse från den norska designstudion Noidoi. Den massiva ek-dagbädden är täckt med en norsk ullmadrass, varav en del kan fällas tillbaka. Under finns en eklucka som täcker ett tidningsställ under. När luckan tas bort kan den användas som serveringsbricka. Norsk madrass användes till madrassen och magasinhållaren lamineras med samma typ av ull.

Koichi Suzuno och Alicja Strzyzynska från Torafu Architects designade ett barnsäte som är uppdelat i hälften för att avslöja ett dockahus inuti. Dockhusstolen har ett förvaringsfack gömt i sitt säte som kan fungera som ett miniatyrleksakshus. Delad i mitten visar stolen formen på ett hus med ett rött gaveltak. Barn kan leka med sina leksaker och förvara dem med andra små föremål genom att stänga stolen när lektiden är slut.

Floppstolen av designern Elena Sidorova ser bekväm och rymlig ut och kan enkelt omvandlas till en funktionell mellansäng. Som en bonus kan alla redskap för gästsängen (kuddar, täcken och lakan) förvaras här i stolen.

Maisonette-sortimentet är praktiskt, knäppt och helt enkelt kul. Samlingen av mobila lagringsartiklar skapades av den italienska designern Simone Simonelli för att möta behovet av multifunktionella möbler med ett modernt utseende. Varje stilfullt stycke är tillverkat av lackerat massivt al- och järnstänger och är perfekt för små lägenheter.

Cristallo-bordet är ett transformerande soffbord med en metallram som expanderar för att utföra ett antal funktioner. Denna platsbesparande bit kan justeras till olika höjder – från soffbordet till matbordet – och har två självbärande blad. Finns i glas, trä och ny skiffer och återvunnen tallfinish.

Den ukrainska designern Julia Kononenko har designat en multifunktionell soffa för vardagsrummet som enkelt kan förvandlas till ett litet matbord med sex pallar. Ur ergonomisk synvinkel ger den användaren maximal komfort och bekvämlighet, eftersom sätet förvandlas till sex stoppade pallar och ryggstödet till en bänkskiva.

Woodieful-stolen är designad med syfte och uppdrag i åtanke. Möbler idag måste vara multifunktionella, och Woodieful-pallen är så mycket mer än bara en annan sittprodukt. Den har utvecklats för användning i flera scenarier och rum och kan anpassas till alla miljöer. Ursprungligen utformad som en enkel pall blev det snabbt klart att den kunde förvandlas till ett bord, nattduksbord, hylla eller sittprodukt, för vilken den ursprungligen designades.

OpenBook är ett bekvämt läsområde för dem som vill ha ett tystare ögonblick och samtidigt en utställning för böcker och tidskrifter i alla storlekar och former. Det är ett bekvämt läsområde för dem som vill ha ett tystare ögonblick, samtidigt som stolen ska vara öppen för att exponera användaren för andra människor i rummet som möjliggör avslappnad interaktion.

Sweet Seat är avsedd för dem som flyttar till nya hem eller andra städer där en mångsidig möbel krävs. Den multifunktionella sitsen designad av Dear Human kan enkelt förvandlas till en säng om du har husgäster. Under tiden har du en bekväm plats att sitta som inte går sönder.

Herb är en multifunktionell soffa och vardagsrum i ett mysigt och praktiskt paket. Soffan ligger mellan en hylla och ett sidobord med en växt. Hyllan drivs så att du kan ladda dina enheter medan du sitter i loungen och surfar på internet. Hyllan har till och med ett ljus som hänger över soffan.

Loop: Multifunktionellt möbel förvandlas till en stol.
Multifunktionell Board Loop förvandlas till 9 unika möbelstycken
17 Multifunktionella möbler som ändrar funktion på nolltid.
10 multifunktionella möbler för modern interiör - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*