Mother of Pearl heminredning

Mother of Pearl heminredning

Om du vill se till att din inredning sticker ut, behöver en sofistikerad touch men inte är redo att spendera mycket pengar har jag en lysande idé åt dig: pärlemor! Pärlemor kan användas på olika sätt och lägger alltid till en vacker utsökt touch vart du än använder den. Dessutom kommer ett sådant material att locka uppmärksamhet, det är ovanligt och kommer aldrig att gå ur stil – accenter inspirerade av naturen är alltid i trend. Oavsett om det är riktig pärlemor eller bara imitation, kommer det att se fantastiskt ut. Låt mig nu bevisa det för dig med dessa coola idéer.

badrum

Pärlemor används oftast i badrum, eftersom det är väldigt naturligt och lätt ger ditt utrymme en elegant, havsinspirerad känsla. Pärlemor kommer att lysa upp ett neutralt badrum och få det att se svalare, speciellt om det är vitt eller krämigt, och en blank touch gör att den sticker ut. Med brickor som denna kan du framhäva en dusch eller ett badområde och känna att du är i ett spa när du duschar eller badar. För att göra brickorna mer iögonfallande kan du klä upp dem i ett fiskbensmönster och inte gå överbord med det – bara ett rum eller en accentvägg gör för en sofistikerad känsla.

Kök

Pärlemor är ett elegant val för ett köksbacksplash. Det är ett coolt sätt att göra ditt kök mer glamoröst och modernt. Oavsett om dina skåp är mörka eller neutrala, skapar pärlemor en slående accent. I det första fallet är det en kontrast, i det andra en blank anteckning. Om du vill ha ett helt naturligt utseende, välj träskåp och pärlemor, får du en cool och modern kombination.

Möbler, lampor och tillbehör

Om du tycker att en hel vägg av pärlemor är för mycket finns det alltid andra sätt att lägga till en elegant touch. Välj en bröstkorg eller en pärlemor inbyggd skänk – en sådan unik bit passar en boho-chic, modern, asiatisk eller eklektisk inredning, eller kanske en annan om du passar in den korrekt. Välj speglar, vaser och bildramar täckta med pärlemor för att ge en utsökt touch till din interiör. Pärlemor kan vara en elegant idé och passa in i alla glamorösa eller helt enkelt lyxiga rum. Bli inspirerad!

PARELMOR INSPIRATION FÄRG: Blues, purpur, grå, grå
28 Raffinerade pärlemor heminredningsidéer - DigsDi
Amazon.com: Antique Alive Home Decor Mother of Pearl Inlay Art.
Marmorkaffe Paua skalbord av agraheritagemarblecrafts på Zibb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*