Moss heminredning idéer

Moss heminredning idéer

Mossa är en traditionell dekoration för våren, särskilt påsk. Det ger varje rum en fräsch och naturlig känsla och är lätt att underhålla, även om det är levande mossa. Vi är vana vid att se mossbollar, monogram och topiarier, men de är otroligt tråkiga och för traditionella. Om du vill ha en modern twist, prova olika idéer. Som? Här är några nya och fräscha mossa hemidéer!

Mossväggar

En mossvägg är en fantastisk idé för att ge rummet en fräsch känsla och lägga till en wow-faktor i rummet. Det kan vara i badrummet för en spa-känsla, i sovrummet för en avkopplande touch, i vardagsrummet eller i entrén för att göra utrymmet mer iögonfallande och intressant. En sådan vägg är inte svår att underhålla och du kan tända den för extra uppmärksamhet. En sådan idé ger varje rum en naturlig känsla.

Moss vägg konstverk

Mossväggkonststycken, överdimensionerade eller regelbundet formade, är en bra idé för dem som inte vill ha en mossvägg. Den kan ha olika former: rektangulär, oval, cirkulär, fyrkantig, den kan eller inte är inramad, i olika färger eller bara färskgrön. Moss väggkonst kan göras mer intressant med ormbunkar, träskivor och örter eller suckulenter. Väggkonst som detta är en bra idé för absolut alla rum i huset, från matplatsen till badrummet, och ger omedelbar friskhet.

Andra idéer

Några andra idéer kan inkludera en mossbadmatta, som är en budgetvänlig ersättning för en mossvägg. Moss terrarier är en bra idé för alla tider på året, och du kan skapa en annan trendig och djärv idé för att skapa ett landskapsterrarium. En mossklocka av något slag är en elegant idé för dem som vill ha väggkonst med mer funktionalitet. Ett mossa mittstycke i en ljuslåda passar varje vår- eller sommarfestbord, och en mosskrans ger en fräsch och rustik känsla. Håll det odekorerat för att göra det trendigt.

5 miljövänliga heminredningsidéer med Moss Wall Art |  Vertikal.
Moss Wall Art - Zen Style |  Klicka på Pic för 36 DIY-väggkonstidéer.
17 vackra Moss vägg idéer för din Ho
Fördelar med Accent Wall Design med Moss, fantastiska gröna idéer för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*