Mörka köksdekorationer

Mörka köksdekorationer

Atmosfärisk inredning är definitivt trendig: mörka väggar, svarta möbler och kontrasterande tillbehör kan förfina alla rum. Idag delar vi coola, lynniga kök som verkligen har en enastående atmosfär, och du kommer att se att lynnig inte betyder dyster.

Ett atmosfäriskt kök kan ha vilken stil som helst. Huvudidén är färgschemat och den atmosfär det skapar. Svart och mörkgrå är de mest populära färgerna för humöriga kök. Du kan enkelt hitta sådana skåp från olika designers eller till och med måla ditt kök själv. VIPP är en av de mest kända tillverkarna av sådana kök: de har många black metal-alternativ för fans av den industriella stilen. För att inte göra ditt kök tråkigt, lek med texturer: svart metall, svarta plattor, svart sten eller marmor, svart trä eller plastpaneler ser annorlunda ut och kan blandas och matchas till din fördel. En annan idé är att måla väggarna och backsplash mörka färger och sedan vagga ljusa träskåp för kontrast.

Glöm inte accenterna eftersom de skapar stil och atmosfär. Mässingslampor och huva för ett modernt kök från mitten av århundradet, en bakplåt i marmor med venerad marmor för ett minimalistiskt mörkt kök, djärva stolar för en livlig touch. Jag gillar också tanken på att skapa en kontrasterande köksö, till exempel att bli vit om du har ett helt svart kök eller gungande neutral färgad sten eller marmor i ett lynnigt grått kök.

Kolla in idéerna nedan för att ta reda på hur du kan dekorera ett atmosfäriskt kök med stil och göra det mer iögonfallande.

30 kök som du kan göra på en helg |  Kök .
20 mörka köksidéer för varje kök Si
30 kök som du kan göra på en helg |  Kök .
Mörka köksskåp |  ... Dark Cabinets: Kitchen Like The Paint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*