Mörka innerdörrar

Mörka innerdörrar

Mörka innerdörrar är en av de hetaste trenderna för heminredning i år och som vi aldrig har nämnt det förut vill vi dela med sig av några idéer och inspiration.

Varför har denna trend i ditt hem? Det är enkelt att implementera och ger omedelbart drama till ditt utrymme, även om det är väldigt enkelt. Svarta dörrar ger balans i andra svarta dekorationer i rummet och skapar ett sammanhängande utseende. Mörka dörrar får taket att se högre ut och går bokstavligen med vägg- och golvinredning och färger som passar nästan vilken stil som helst. Att måla dörrar i sofistikerade mörka nyanser eller bara svarta gör att de ser dyrare ut, och det är också mycket praktiskt: mörka nyanser döljer smuts väldigt bra. Även om dessa skäl inte räcker för att få dina dörrar målade i svart, kan du leta efter inspiration nedan och jag är säker på att dessa bilder kommer att övertyga dig!

Blanka mörka dörrar

Om ditt rum inte får mycket ljus, välj en högglans eller halvblank yta för din svarta dörr. Glansen reflekterar ljuset i rummet och gör det ljusare. En blank yta passar bra med metallmöbler och accenter.

Matta mörka dörrar

Omvänt är en matt yta ett bättre alternativ om ditt rum är vitt eller drar mycket ljus. Matt svart ger också en mer jordig känsla så det passar bra med träpaneler.

Balans

Balansera dina mörka dörrar med en svart inredning i rummet eller ett svart tak eller rester om du inte har tillräckligt med eller inga svarta föremål i rummet. Denna teknik fungerar bra i små rum med skarpa, vita väggar som skapar ett kontrasterande utseende och avleder uppmärksamheten från att rummet är litet.

Black Interior Doors - soulstyle |  Svarta innerdörrar, dörrar.
Jag gillar mörkgråmålade dörrar från golv till tak.  |  Grå .
Svarta innerdörrar - en kombination av dörrar i mörka färger med.
Mörkgrå dörrar - Hur man målar dina egna - Allt för Memori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*