Modulärt hem med träinredning

Modulärt hem med träinredning

Detta hus designades av PIN Architects och ligger i Mulga, en region i Turkiet. Huset har mycket gammalt trä, modern design och en funktionell layout.

På många sätt är detta ett modulärt hem, även om det inte är i ordets klassiska mening. Det är också ett hus som definieras av kontraster. Allt inom och utanför ska vara enkelt och ha en tidlös atmosfär. De transparenta fasaderna släpper in mycket naturligt ljus och utsätter interiören för omgivningen och utsikten, vilket för övrigt är fantastiskt. Alla träd på platsen har bevarats, med sambandet mellan arkitektur och natur är mycket viktigt.

Materialen som används i hela hemmet inkluderar betong, glas och naturligt trä, en kombination som ser harmonisk ut utan att bli tråkig eller tråkig. Samtidigt omfamnar huset sin omgivning utan att offra integriteten. På baksidan finns ett stort däck som sömlöst förbinder inomhus- och utomhusmiljön och utvidgar vardagsrummet till utsidan. När det gäller interiören är rummen mycket inbjudande och lyckas balansera de exponerade betong- och neutrala färgerna med bekväma, mjuka soffor, levande krukväxter och vackra konstverk. Det polerade betonggolvet och de vita väggarna kompletteras med varma träytor. Möblerna är industriella och moderna, de är väldigt enkla och delvis gör-det-själv, till exempel pallsoffan som du kan se i ett av hörnen.

Matsal Fotogalleri ||  Modulära matsalar för hem |  Modulär.
Enkel bred husbil.  Var inte rädd för att måla ditt trä.
Modernt modulärt hem med mycket trä i dekor - DigsDi
Studio modulära hem |  Dwellito (med bilder) |  Containerhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*