Modernt rustikt hus

Modernt rustikt hus

Det som ursprungligen kan se ut som ett normalt litet hus i Austin, Texas, visar sig vara en mycket speciell byggnad. Detta var ett projekt som Tim Cuppett Architects slutförde förra året.

Huset består av två L-formade volymer, klädda med vittrat trä, förbundna med en sektion av transparent glas som fungerar som en bro. Detta är ett av de definierande designelementen i detta fantastiska projekt. Den andra är en stengrotta huggen i kalkstenbasen.

Uppfarten leder in i ett område med tillgång till två olika områden. Den ena är huvudentrén som nås via en upphöjd gångväg och den andra är en privat ingång till grottområdet nerför trappan. Inuti följer designen en mycket enkel geometri. Om den väderbitna Douglasgranen på utsidan gav huset en nästan svart fasad med en stark retrokänsla, är insidan ljusare, ljusare och modernare i jämförelse. Som ett resultat ser och känns rummen ganska rustika ut, men samtidigt har de en polerad och mer sofistikerad känsla. Det finns också mycket trä som används i hela inredningen och detta skapar kontinuitet mellan insidan och utsidan. Inredningen är en eklektisk blandning av moderna och rustika inslag som kompletterar varandra harmoniskt.

Nytt hem inspiratör |  Rustika husplaner, Rustik hemdesign.
Modern Mountain Homes Modern Rustic Homes, modernt rustikt hus.
36+ moderna rustika hem med svarta exteriörer 00021 |  Rustikt hus.
Modernt rustikt hem inbäddat högt i Sierra Mountains |  Casas de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*