Modernt mysigt varmt bostad

Modernt mysigt varmt bostad

Renoveringen av Euclid Residence designades för att modernisera fastigheten från början av 1900-talet och behålla element som refererar till dess historia och för att ge gott om utrymme för gästerna att underhålla. Det kanadensiska företaget Ancerl Studio har satt ihop kraftigt vitmålade murväggar, väderbitna träbjälkar och svarta stålfönster.

Kundens uppdrag var att skapa en ljus och fräsch, modern miljö: den måste vara modern, men varm och välkomnande, med berättande detaljer. Företaget restaurerade husets fasad för att matcha estetiken i dess omgivning. Huvudinterventionen var att öppna planlösningen genom att ta bort flera skiljeväggar inom fastigheten med fyra våningar. Befintliga murväggar har målats vita för att ge det förflutna en modern och fräsch touch.

Andra utsmälta väggar är målade vita och golven är täckta med breda vita ekplankor för att skapa en neutral bakgrund. Detta betonas sedan av väderbitna träbjälkar, som också bevarades under renoveringen, och svarta stålelement – inklusive fönsterramar i industriell stil och dekorativa eldstäder.

Köket och matsalen finns i ett dubbelhöjdsrum mitt på bottenvåningen. Denna huvudnivå är helt öppen planlösning med ett vardagsrum på framsidan och ett familjerum på baksidan med glasdörrar som leder ut till en terrass och bakgård. Ancerl Studio valde nyanser av benvitt och beige för de flesta accenter och möbler. Detaljerna inkluderar den vita bänkskivan i sten och färgerna på sofforna och stolarna i vardagsrummet.

Fastighetens första våning är ordnad för att svepa runt köket och matsalen nedan i U-form. Det är tillägnad sovrummet och har ett badrum med fåfänga i betong, ett vitt badkar, en duschkabin med regndusch och en balkong.

Modern mysig matsal: modern arkitektur, varm modern, organisk.
49 hjärtvärmande eldstäder i varma och mysiga vardagsrum.
Modernt men ändå mysigt och varmt euklidiskt bostad - DigsDi
Wrights Road: varm och modern bostad mitt i snöfylld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*