Modernt lyxigt kök

Modernt lyxigt kök

Kök är ofta hjärtat i ett hem eftersom många gillar att laga mat, prata och äta där. Vilken typ av köksinredning tycker du om? Letar du efter modern lyx? Föredrar du högkvalitativa material och tidlös elegans i kombination med hållbarhet? Köket vi delar idag är precis så.

Phoenix är ett modernt, lyxigt kök, inspirerat av rena och väsentliga linjer för att uppnå ett strikt designprojekt. En blandning av högkvalitativa material, från rostfritt stål till massivt trä, skiljer Phoenix från andra kökssystem som finns på marknaden idag. Resultatet är ett sammanhängande kökssystem som är både elegant och funktionellt.

Phoenix designades av Poliform, ett modernt möbelvarumärke baserat i Italien, och består av en samling underskåp och väggdelar som finns i olika storlekar och kan anpassas till alla köksutrymmen. Färgerna är grå – mörk och ljus. Ett antal lyxiga ytor finns också, inklusive präglack, färgat trä och rostfritt stål. Få ett perfekt kök för ditt hem så blir det ett verkligt hjärta i lägenheten.

Pin av queencaylz hemma någon dag |  Lyxig köksdesign, dröm.
Ett urval av fantastiska interiörer med modern interiör.
Lyxiga köksdesigner - Eatwell1
Ultra Modern Kitchen Designs måste du se fullständig lyx - lyx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*