Modernt lantligt hem

Modernt lantligt hem

Det australiska arkitektföretaget Archiblox designade och byggde ett litet fritidshus utanför nätet i Fish Creek, Victoria.

För att rättvisa klientens uppdrag var det viktigt att designen gjorde det möjligt för invånarna att ladda och återansluta sig till naturen. Arkitekterna har skapat en modern, skjulliknande struktur med en delvis täckt veranda, som är täckt med Woodland Grey Colorbond-beklädnad, trä och naturliga material och färger under hela projektet.

Huset är uppdelat i två zoner, levande och sovande, som är förbundna med en central ingång. Vardagsrummet är öppet mot köket, matsalen ligger i andra änden av det öppna rummet. Skjutdörrar som fyller inredningen med naturligt ljus öppnar också inredningen till verandan, vilket ger liv till både inomhus- och utomhusutrymmet, medan en metallisk bakplatta lyser upp matsvarta köksskåp. Verandan har en liten och bekväm modern matplats och ett par stolar.

En liten hall med fönster från golv till tak och en liten sittgrupp förbinder husets vardagsrum och sovrum. I badrummet finns en flytande fåfänga av trä under en välvd spegel, medan en vas lägger till en touch av ljusblå. Interiören är designad i en modern stil med massor av färg, texturer och härligt konstverk som visar typiska australiska djur och fåglar för att omfamna platsen. Färgerna som används i alla rum är ganska dämpade, till och med skuggan av grönt för att skapa en starkare anslutning till utomhus.

Modernt lantligt hem |  Kalgup Retreat |  Landsbygdens byggföretag.
Carney Logan Burke Architects har utformat ett nytt hem på landsbygden.
Modernt lantligt hem med gott om färg - DigsDi
Bildresultat för liten modern lantlig husdesign Irland |  Hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*