Modernt geometriskt hus

Modernt geometriskt hus

När det var dags att designa Sooke 01-huset inrättade Campos Studio ett läger i lokalerna för att hämta inspiration från marken och de omgivande skogarna. Istället för att bygga huset i utkanten av skogen som de flesta, hittade de en plats på den högsta punkten i landet på en stenig kulle i en röjning mitt i träden. Denna plats gjorde plats för havs- och bergsutsikten genom pauser i träden och gjorde det till platsen att ringa hem.

Stillahavsområdet nordväst om Sooke på södra spetsen av Vancouver Island, Kanada, med Douglasgran, Sitka-gran och cederträd inspirerade husets vinklade natur. Imitationen av ett träd som stiger upp från stammen, en betongpelare som ser ut som ett verkligt träd växer inuti, blir den plats kring vilken husets struktur byggs. Pelaren och röret från vedspisen gör att huset känns inbäddat i skogen, som om de alltid hör hemma där. Strålen längs taket som stöder de tunna träplattorna indikerar de vidsträckta trädtopparna ovan.

Inredningen är modern och minimalistisk, det finns inte mycket möbler, bara några föremål här och där, och de hindrar inte utsikten. Varje rum har en annan utsikt över det frodiga landskapet, från stammar och trädtoppar till kuster och hav till berg.

Samtida geometriska hem: Black House in ke
15 geometriska moderna hemdesigner |  Hemdesignälskare |  Modernt.
20 Modernt och samtida kubformat hus
15 geometriska moderna hemdesigner |  Hemdesign Lov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*