Modernt familjehus med en neutral färgpalett

Modernt familjehus med en neutral färgpalett

Huset för Dorothy i Prag, Tjeckien, färdigställdes nyligen av Boq Architekti, som togs in i de sena stadierna för att designa inredningen för en familj.

Interiören visar framträdande betong och trä som val av material, som avrundas med lekfulla detaljer. På bottenvåningen ser det öppna vardagsrummet ljust och öppet ut med omgivande fönster och skjutbara glasdörrar som leder till utsidan. Designarna höll färgpaletten neutral genom användning av vitt, antracitgrått och naturligt trä, samt enstaka kurerade färgstänk.

En mysig lounge ligger i ena änden av bottenvåningen och erbjuder ett lugnt utrymme för läsning eller avkoppling vid elden. Det centrala vardagsrummet har en projektionsskärm flankerad av två vita bokhyllor på vardera sidan när det är dags att titta på en film. När skärmen rullas upp lockar den minimalistiska trätrappan med glasräcke uppmärksamhet och förklarar förvaringsutrymmet nedan. Soffan är modulär och kan omkonfigureras i tre olika konfigurationer för olika scenarier.

En stor köksö erbjuder gott om plats för matlagning. Ett undertak ovanför ön speglar dess form och ger bakgrundsbelyst omgivande ljus. Barnrummet har en multifunktionell väggenhet med förvaringsutrymme, medan ett husformat hörn skapas i sängens huvud.

Modernt familjehus med en neutral färgpalett - DigsDi
Ett modernt familjehem i Balagtas, Bulacan |  Modernt bungalowhus.
Ett modernt familjehem som använder 405 mm Scyon Stria och en.
Ett modernt familjehem i Balagtas, Bulacan |  Filippinerna hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*