Moderna Thanksgiving-dekoridéer

Vi har alla vant oss vid den traditionella Thanksgiving-inredningen, men hur är det med något mer modernt? Traditionella Thanksgiving-färger är bruna, guld, gröna och gula. Så försök att använda färgerna svart, lila eller guld för en het, modern twist – detta ger ditt utrymme ett snyggt utseende. Svartvitt ser väldigt minimalistiskt och snyggt ut. Så varför inte inte vara överst med dekorationer – det är inte nödvändigt för modern stil. Dekorera gärna dina pumpor: en färg eller ett mönster. Prova naturlig inredning: kvistar, bär, förgyllda pumpor, kottar och löv – detta är tydlig minimalism.

Modern Thanksgiving-inredning

Dekorera ditt hem i en modern stil för Thanksgiving Day, lägg till accenter och dekorelement här och där. Fyll din eldstad med enkla naturliga pumpor – naturlig dekor är mycket populär just nu. Välj en neutral mantelpiece med massor av gröna och arvspumpor för att göra honom nervös. Skapa en lakonisk dekor med brickor, pumpor, massor av gröna, träpärlor och höga ljus. Skålar med pumpor och andra grönsaker. Håll dig till geometrisk dekor, naturlig dekor och enkla och neutrala färger – det är allt du behöver för ett friskt, modernt utseende.

Moderna tacksägelsebordlandskap

Designa ditt bord på ett modernt sätt för att glädja dina gäster och fortsätt inredningstemat. När det gäller färger, gå till monokrom, grå, alla typer av neutrala, svarta och vita, eller till och med djärva och lätta – vem sa att modern inredning inte kunde vara glad? Inkorporera utskrifter som buffelruta, rutigt, prickar och ränder för att undvika tråkigt utseende. Välj metalliska accenter – bättre koppar och guld – bestick, laddare, muggar och ljusstake i dessa färger ger bordet ett vackert utseende. Försköna inredningen med färska gröna, blommor, grönsaker och frukter som placeras direkt på bordet. Låt dig inspireras av de underbara idéerna nedan och säg tack!

24 moderna men snygga Thanksgiving-inredningsidéer - DigsDi
41 Snygga moderna Thanksgiving-inredningsidéer - DigsDi
Snygga moderna Thanksgiving-dekoridéer |  Modern tacksägelse.
41 Snygga moderna Thanksgiving-idéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*