Moderna Teen Girl sovrum

Moderna Teen Girl sovrum

Om du har tonårsdöttrar är denna sammanställning exakt vad du behöver för vi har sammanfattat de coolaste sovrumsidéerna för tonårsflickor från internet! Att dekorera ett sovrum för tonåringar kan vara ganska svårt: det bör finnas flera zoner som att studera och sova, och du bör komma ihåg att detta är ett rum som inte är för ett barn och ännu inte för en vuxen, så det bör finnas en kompromiss mellan de två ger. Intresserad av hur man gör detta med stil? Titta nedan!

Färger

Snygga färger är bra för att utforma ett sådant rum. Var dock noga med att inte överanvända den. Om din dotter vill ha något mer neutralt, prova pastellfärger eller kanske en skandinavisk stil med en neutral färgpalett. Vissa tjejer skulle älska en populär kombination av svart eller grått, vitt och rosa, andra föredrar lavendel och lavendel accenter eller ett könsneutralt utrymme – fråga ditt barn vad de vill, det är det viktigaste.

dekor

Kom ihåg att separera zonerna i rummet om möjligt och lägg till några praktiska möbler och lampor för att spara mer utrymme. Glöm inte att göra rummet fängslande, lekfullt och till och med humörigt är ett måste eftersom tonåringar älskar allt coolt och fantastiskt. Du kan göra detta med knäppa möbeldesigner, med iögonfallande lampor och ljuskronor eller fantastiska galleriväggar och tillbehör som ditt barn kan skapa och lägga till. Be dem att utforma och inreda rummet och resultatet blir perfekt.

Kvinnasovrum, målning för flickor, Tween bedro
Pin på flickor ro
Stift på Bedshee
Teen Girl Bedroom - Modern bondgård för Leah  Något enkelt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*