Moderna ta på bondgårdar

Moderna ta på bondgårdar

De amerikanska företagen Wade Design Architects och Geremia Design tog sin del från ”modern bondgårdsarkitektur” för att skapa ett träpanelhus i norra Kaliforniens vinland för ett pensionerat par. Lägenheten heter Calistoga Residence och består av en huvudlägenhet, ett pensionat, ett poolhus och ett garage med en Pilates-studio.

Designteamet fick den generösa utsikten och gott om dagsljus. Som svar designade teamet en serie träklädda gavelformer som är ordnade runt gårdar och terrasser. Alla strukturer är placerade längs en öst-västaxel och ger en bred utsikt över den pittoreska terrängen i norr. Stora fönster släpper in naturligt ljus och erbjuder en nära anslutning till landskapet. I huvudlägenheten öppnas glasdörrar till en lång, skyddad terrass där ägarna kan äta och koppla av. Den två våningar stora garagebyggnaden liknar en övervakningslada med upphöjd mittdel och eget gaveltak. Fönstren och dörrarna öppnas alla för att erbjuda den typ av liv som gör att du kan underhålla, njuta av ditt utrymme och hitta lugn. Mannen har en affinitet för bilar, vilket ledde till skapandet av den distinkta ”auto barn” på framsidan av fastigheten.

För inredningen ville teamet skapa en lätt och eterisk atmosfär där naturen, utsikten och den friska luften verkligen kan flöda genom rummen. Många rum har vita väggar, klinkergolv och trägarderober. Ljusa toner används i hela lägenheten, med svarta fönsterramar som kontrasterande element. När det gäller inredning parade teamet samtida bitar med antikviteter som kunderna samlat genom åren. De privata områdena i huset är inredda med naturliga material och fyllda med naturligt ljus.

Ett modernt tag på bondgård i Napa |  Hem .
Pin av Travis Ott på Future house ideas |  Modern bondgård.
FourPlans: Nya medelstora moderna bondgårdar |  Byggmästare Magazi
Något som de här nya moderna gårdarna bara gör - Husplaner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*