Moderna sovrum

Moderna sovrum

Modern inredning blir allt populärare och fler och fler designers och husägare vänder sig till den. Att bli modern innebär att grundfärger, olika kombinationer av texturer och iögonfallande element bara är saken för att skapa eleganta moderna utrymmen. Hur skapar du ett modernt sovrum som är inbjudande och elegant? Här är några idéer att prova.

Prickiga huvudgavlar

För att undvika tråkigt utseende kan du välja kreativa och djärva huvudgavlar och sänggavelväggar. Det kan vara en vadderad sänggavelvägg i en sval färg – den ser väldigt mjuk och inbjudande ut. En annan idé är en betong- och trävägg – gör bitarna ojämna för ett coolt och elegant utseende. Jag älskar helt att klä upp väggen med vertikala träskuggor som du verkligen gillar – vilken bra idé att lägga till textur i rummet! Det finns också intressanta geometriska träklädda väggar, 3D-träväggar med extra ljus och mer – bli inspirerad!

möbel

Huvudmöbeln i ditt sovrum är naturligtvis en säng, och vi rekommenderar starkt att du gungar modern klädsel. Det finns ett stort urval av moderna stoppade sängar med olika tyger och extra lampor som är integrerade direkt i sänghörnen. En annan idé är en träsäng med sänggavel och flytande nattduksbord. En annan populär idé för att lägga till en snygg touch i ditt sovrum är en flytande säng med lampor under – ser så elegant och djärv ut!

Ljus

Iögonfallande lampor och lampor ger charm och chic till ditt moderna sovrum. Välj hängande i några coola geo-former. Det är särskilt bra när det inte finns tillräckligt med utrymme. Du kan hänga dem i kluster så att rummet sticker ut. Du kan också prova stora glaslampor på sängborden eller på golvet. Formerna och färgerna beror på din interiör. Jag skulle också rekommendera flera lager av ljus, särskilt om rummet är ganska lynnigt, plus det ger dig mer ljus att läsa. Bli inspirerad!

47 Inspirerande moderna sovrumsidéer - Bästa moderna sovrumsdesign
47 Inspirerande moderna sovrumsidéer - Bästa moderna sovrumsdesign
47 Inspirerande moderna sovrumsidéer - Bästa moderna sovrumsdesign
75 vackra moderna sovrumsbilder och idéer - september 2020 |  Hou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*