Moderna sängar

Moderna sängar

En säng är hjärtat i varje sovrum. Det är vad all design och inredning handlar om, och det är mycket viktigt. Sängen ska inte bara vara snygg och matcha rumsdekorationen utan också vara mycket bekväm och funktionell, t.ex. B. erbjuder extra belysning, förvaringsutrymme eller nattduksbord. Jag vill dela de coolaste sängarna du kan köpa till ditt sovrum just nu, och var och en av dem är så coola att du inte kan låta bli att köpa dem!

Produktdesignern Carlos Tiscar hyllar sin senaste Nook-produkt. Tiscars Nook-säng är ett allt-i-ett-system med inbyggd LED-belysning, inbyggda skrivbord, tillbehör för hängande tyger och en speciell modul för videospel. Dessutom erbjuder produkten ytterligare tillbehör som en mängd olika tyger och färger att välja mellan, med hjälp av vilka en individuell egenskap kan skapas. Till skillnad från traditionella möbler använder Nook en enda insexnyckel för att montera hela sängen och dess tillbehör. Sängen kan anpassas efter dina behov när som helst med olika föremål och konfigurationer. Nook betyder hörn eller urtag och är en klassisk men samtidigt tolkning av den populära himmelssängen som erbjuder sina kunder ett utrymme för avskildhet och lugn.

Den italienska möbeltillverkaren Dielle’s containerbädd kan fånga din uppmärksamhet. Detta är en vanlig säng som har höjts för att förvara kläder och skor under. Det är en lösning för små lägenheter som ofta inte har tillräckligt med lagringsutrymme. Eftersom designen är modulär kan du lägga till trappor och extra förvaringsutrymme runt sängen. En liten dörr ger dig tillgång till dina tillhörigheter utan att lyfta sängen. Eller så kan du höja sängen för full tillgång till garderoben nedan. Alla hyllor i garderoben kan justeras för att passa förvaringsalternativen.

Edge Bed by Environment Furniture är den perfekta allt-i-ett-enheten och håller allt inom räckhåll. Edge Bed erbjuder inbyggt förvaringsutrymme, vilket eliminerar behovet av nattduksbord. En bred plattform och fyra skjutlådor under håller filtar och böcker bekvämt i närheten. Med Edge Bed kan du placera högar med böcker praktiskt taget var som helst. Edge Bed är gjord av återvunnen peroba med ebenholtsfärgade mahognyinlägg i hörnen och är en hållbar skönhet som är desperat och väderbitna. Men dess rena linjer passar moderna och samtida stilar.

Lawrence-sängen är en design av en klassiker som har omvärderats på ett modernt sätt med okonventionella linjer som ger ett lätt och kompakt utseende samtidigt som de uttrycker idén om extrem klass och sofistikerat boende. Den överdimensionerade sängramen, som är helt täckt med tyg eller läder, skapar en trevlig känsla av intimitet och en inbjudan att koppla av. Tack vare vadderingen på vardera sidan kan Lawrence-sängen placeras perfekt i mitten av rummet och dominera interiören. Det stoppade huvudgaveln är uppdelat i två separata element, som finns i två olika höjder och tre bredder. Det är möjligt att anpassa sänggaveln med olika tyger eller läder, som kan väljas med matchande eller kontrasterande toner och är helt avtagbara.

Vem bryr sig?! Design skapade ’isbädden’. Sängen flyter som ett isberg mitt i rummet och förmedlar en touch av utsökt blandat med en touch av föraning. LED-lampor går från basen av strukturen till toppen av rummet. En andra uppsättning går längs bänkskivan i rummet och kan ändra färg på kommando. Extern och intern lagring läggs till i formuläret, inklusive en serie lådor som går under sängen. Hela strukturen skapades med Dupont ™ Corian® för att förbättra isens estetik och känsla.

Floyd-sängen är en riktigt anpassningsbar sängram designad för att bo i staden och perfekt för skummadrassen som bor på golvet – modulär, robust och rör sig med dig; Hållbarhet är inneboende i design. Med Floyd Platform Bed kan du lägga till paneler och vid behov utöka systemet. Som ett övergripande system delas sängens viktfördelning i kvartal, vilket minskar spännvidden och maximerar stödets effektivitet.

Amazon.com: Greatime B2404 Modern samtida säng, drottning, vit.
Evita Modern plattformssäng med ljus
Dream On: Moderna himmelsängar för varje budget |  Modernt sovrum.
Romantiska sängar kommer du inte att tro  Plattform säng design, valnöt säng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*