Moderna panelväggar

Moderna panelväggar

Hur gör du att din interiör sticker ut? När vi ställer en sådan fråga tänker vi vanligtvis på lustiga möbler och unik konst, och några grundläggande och enkla lösningar hoppas över. Väggar är inte det första som kommer att tänka på när vi tänker göra interiören svalare och djärvare. De är vanligtvis vanliga och ibland till och med tråkiga. Hur gör man en gemensam vägg i ögat? Måla det ljust, häng en gallervägg eller paneler väggen, och när det gäller den senare är jag redo att dela med mig av några idéer!

Former är en typ av förklädnad, men det handlar vanligtvis om något mer sofistikerat och vintage, och modern klädsel är djärvare och mer om geometriska mönster. Det finns massor av mönster att rocka – symmetriska och asymmetriska, geometriska och mer än bara att tinka dem själv eller köpa färdiga paneler för att täcka väggen. En sak är säkert att säga: den här väggen eller väggarna kommer att vara fantastiska.

Moderna panelerade väggar ser bra ut i alla typer av utrymmen: badrum, sovrum, vardagsrum, kök, hemmakontor etc. Tänk på att beklädnad vanligtvis handlar om trä och plywood, och sådana material tål inte fukt särskilt bra. Så långt färgen går kan du verkligen vagga väggar som denna i vilken färg som helst som passar ditt utrymme, men jag slår vad om att du ser dem mer neutrala eller svarta – väggar som dessa kan se tråkiga och för enkla ut, men med paneler de sticker verkligen ut Eye. Om du vill göra ditt rum mer elegant kan du täcka alla väggar med paneler så att utseendet blir djärvare.

Buster + Punch - klassiskt viktorianskt radhus i East London.
Pin av Keira St Claire på Möbler |  Modern väggpanel, vägg.
25 moderna panelväggar som fångar ett öga - DigsDi
10 kreativa träpaneler - Bästa träväggspaneler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*