Moderna lampor gjorda av keramik

Moderna lampor gjorda av keramik

Jag kan tänka på alla slags material som används för att tillverka möbler, belysning och tillbehör, men salt? Okej, salt är verkligen oväntat! Kollektionen Archaic Modern Light består av tre lampor, alla gjorda av keramik, mässing och Himalaya-rosa salt.

Kaliforniens studio Brave Matter använde enkla former och jordnära material för att skapa dessa belysningsarmaturer och porslin som är avsedda att påminna om gamla artefakter. A / M Orb Pendant har en terrasserad, sfärisk keramisk nyans med en mässingsskiva och en rundad bit rosa salt. Saltet är fäst vid en tunn, spunnen och vävd mässingsstav.

A / M Pendant Small är konstruerad på samma sätt, även om den har en trapetsformad nyans som liknar en upp och ner blomkruka. Skärmens botten är avtäckt så att trailern kan fungera som en arbetslampa. Det glödande saltblocket i lampans övre del ger omgivande ljus. Himalaya-rosa salt fungerar som ett ljusspridande material förutom LED-teknik med hög lumen. Nyanserna består av mineralrik lera som hälls i formar och sedan beläggs med glimmerbelagda glasyrer, som finns i olika nyanser, från mossa och röd ockra till terrarosa. Glasyren är avsedda att skapa mjuka, skimrande och slitna ytor.

Den tredje designen i kollektionen, Sender One, är en bordslampa gjord av saltkristall som har skärts noggrant och sedan genomborrats av en mässingsstav. Saltskivan och metallstången fungerar tillsammans för att låta lampan vila i en vinkel.

Mini |  Inomhus applikationer och spotlights av keramik och mässing.
Monumental Blue Bitossi Lamp Mid Century Modern Lighting Made In.
Gladfresit Industrial Semi Flush Mount Ceiling Light, Oval Glass.
Justice Design 6 1/2 "keramiskt taklampa med bred cylinder - # 4F405.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*