Moderna korkmöbler

Hösten är den tid då vi alla vill ha mysighet och använder mysiga material för heminredning: trä, fuskpäls och stickad, liksom kork. Detta är ett ovanligt, men kallt och varmt material som är så mjukt att röra vid. Därför kan denna korkmöbelkollektion fånga din uppmärksamhet – den ser elegant ut och är väldigt mysig.

DIGITALAB-duon – Ana Fonseca och Brimet Silva – presenterade en samling av deras korkverk. Du har skapat sittplatser, bord, belysning och väggytor som förändrar hur du tänker på vad som kan göras med kork. Möblerna kombinerar kork med trä på oväntade sätt för att skapa en rad moderna, men ändå lekfulla möbler, och den mörka korktonen väcker uppmärksamhet. Dina korkväggytor får dig utan tvekan att räcka ut och röra vid utsidan för att bekräfta att den inte är gjord av tyg eller något annat material.

En sådan korkmöbelkollektion passar bra i ett modernt rum – det är 100% miljövänligt och tack vare strukturerna ser det väldigt cool ut och ovanligt, eftersom designen inte är för galen eller färgstark. Ta med lite komfort och skonsam känsla i interiören med kork!

Gencork debuterar korkmöbler och ytor av DIGITAL
25 snygga moderna korkmöbler |  # kork # möbler.
Korkmöbler, miljövänliga samtida möbler Desi
Modernt kork sidobord (med bilder) |  Modernt bord, bord, sidoflik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*