Moderna idéer för framgårdsdesign

Moderna idéer för framgårdsdesign

En välskött gård ramar in ditt hem och förbereder interiören. Han erbjuder en första mottagning. En välorganiserad layout och layout på gården bör komplettera markens naturliga terräng och förstärka det allmänna temat för huset. Om din heminredning är modern, lämna den stilen också ute. Klara linjer, jordnära färger, minimerad användning av olika färger – det är vad du behöver för en modern trädgård. Vill du ha några exempel? Varsågod.

Stora planteringsmaskiner

Bland moderna gårdsplaner sticker de stora planteringarna verkligen ut, och ju större desto bättre. Formerna är enkla – runda, fyrkantiga, rörformiga eller koniska. När det gäller färger bör du välja något som är fullt av kontrast. Om bakgrunden är neutral, gå till svart. Om det är mörkt, välj grå, brun, vit och andra ljusa nyanser. Odla några uttalande växter i stora krukor för att ge mod till din trädgård. Bättre skapa ett arrangemang av felaktiga växter för en mer modern känsla.

Stenar och suckulenter

Suckulenter har tagit över världen och om du kan odla dem – fortsätt, din gård kommer att bli supertrendy! Användningen av stenar och stenar är utbredd i moderna trädgårdar och suckulenter kan växa mycket bra med stenar. Tänk också på kaktusar och agaves för det ultimata djärva utseendet.

Trädgårdsvattenfunktioner

Förvandla en ofarlig trädgårdskran till en hisnande och kreativ vattenfunktion. En fontän, skål, vattenfall eller till och med en lång och minimalistisk vattenfunktion med lite vattengrönt – det här behöver du för en modern gård. Sådana funktioner lockar också små fåglar, så du fyller rummet inte bara med harmoniserande ljud av fallande vatten utan också med sjungande fåglar.

Trädgård utan blommor

I moderna trädgårdar är bristen på blommande växter mycket vanlig – det ger trädgården ett mer lakoniskt och minimerat utseende. Var inte rädd för att få ett tråkigt rum – lek med typer, texturer och färger: bland icke-blommande växter kan du enkelt hitta olika nyanser av grönt, grått och till och med rött. Bli inspirerad!

15 Idéer för moderna gårdsplaner |  Hemdesignälskare |  Modernt.
enkla moderna landskapsplaneringsidéer för gården enkla moderna front.
36+ Underbara moderna gårdsplaneringsidéer # trädgård.
Idéer, bilder, renovering av husdesign med lågt underhåll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*