Modern Whimsy lägenhet

Modern Whimsy lägenhet

Inredningsarkitekter står ständigt inför utmaningar, men inte varje dag kommer du över en lägenhet med en så dåligt planerad inredning att de måste omstrukturera allt. Det var precis vad designer Dmitry Barashko var tvungen att göra när han ombads att ombygga en lägenhet i centrala Minsk, Vitryssland. Lägenheten hade en mycket opraktisk planlösning som inte hade en enda rak vägg. Alla dess långa väggar separerade radiellt från centrum och var böjda, vilket gjorde det mycket svårt och till och med omöjligt att faktiskt använda några av rummen.

En helt ny struktur skapades. Lägenheten har omorganiserats helt, den här gången med fyrkantiga väggar. Som det visar sig utesluter kreativitet och funktionalitet inte varandra. Den nya inredningen är modern och enkel. Fokus ligger främst på material och finish, men utrymmena saknar definitivt inte karaktär. Lamporna är skulpturella och grafiskt utformade för att fånga uppmärksamhet utan att vara för märkbara.

Vardagsrum, kök och matplats är sömlöst anslutna och utgör den rymligaste delen av lägenheten. Köket är nästan helt vitt och har en massiv och elegant ö gjord av vit marmor. Det finns ett sovrum med en elegant och glamorös design som ger den en luftig och öppen känsla. Kolla in bilderna på denna underbara lägenhet nedan!

Samtida lägenhet med en touch av Whimsy - DigsDi
Samtida lägenhet med en touch av Whimsy - DigsDi
Lyxlägenhet: Glamour Meets Whimsy Inside A '70s-Era Monaco Ho
Designer Bennett Leifer har infunderat sin lägenhet före kriget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*