Modern rustik stuga

Modern rustik stuga

Denna vackra stuga i lantlig stil är en drömmande plats att bo och de flesta av oss vill fly dit för en fantastisk semester mitt i naturen. Denna vackra ladainspirerade villa i Wensleydale, Australien erbjuder lugn utsikt över landsbygden och en mycket lugn och fridfull atmosfär.

Huset har ett vackert träpanel som ger det ett mycket autentiskt utseende samtidigt som det garanterar ett modernt och elegant tilltal. Det finns en utomhusveranda lite under golvet med trägolv, trappor och bord och några trädgårdstolar, ett perfekt ställe att ta sig in i naturen, frisk luft och utsikt.

Det finns tre sovrum och två och ett halvt badrum samt ett antal gemensamma vardagsrum. Interiören är mycket varm och välkomnande och den rustika inredningen är modern när den är som bäst. Väggar, golv och tak är täckta med trä och kompletteras av exponerade betongytor för en djärv modern känsla och kontrast, samt stora fönster och glaserade väggar som bjuder in den vackra utsikten samt gott om dagsljus under dagen. På bottenvåningen finns ett stort öppet område med kök, matsal och en mysig sittgrupp med öppen spis och bekväma soffor. Detta hem har karaktär och fantastisk utsikt. Ta en titt på det!

wyoming rustik modern stuga - Google Sök |  Rustik modern stuga.
moderna rustika stugor  Modern, rustik stuga som bor |  Stuga idéer.
Ole Blue -Modern, Rustik Cabin, WiFi, Hot Tub och mycket mer.
Modern rustik stuga mitt i naturen - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*