Modern medeltida utsikt över slottet

Detta residens ligger högt över Los Angeles i Hollywood-kullarna och designades som ett modernt medeltida slott med fantastisk utsikt och kompakta fotspår i kombination med en udda storlek som blandar industriell chic och gammaldags interiörer. Huset designades av Kristen Becker från Mutuus Studio och baserades på ägarnas resor till Irland och de stora slotten de besökte. I kombination med kompaktheten i hennes tak i New York förkroppsligar hennes Hollywood Hills Residence Kaliforniens lyxiga livsstil i sin renaste form.

Byggnaden med tre våningar byggdes i en brant sluttning och består av en serie staplade rätlinjiga volymer i en blandning av betong, trä, glas och metall. Denna konfiguration säkerställer ett minimalt fotavtryck och möjliggör för ett antal terrasser och innergårdar att dra nytta av det milda klimatet. Huset nås via en gångbro i trä och stål som leder till en monumental bronsdörr, en nick till slottets vindbro över en vallgrav.

När du kliver in på översta våningen, som också är där garaget och sovrummet ligger, leder en foajé dig till en stor hall på mellanvåningen som har ett öppet kök, matplats och sittgrupp. Ytterligare två sovrum och en studie ligger på samma nivå. Nedan finns ett mediarum, gästrum, förråd och en tvättstuga. Med offentliga och privata utrymmen fördelade på alla tre nivåer talar den koreograferade konfigurationen av utrymmen som flyter sömlöst in i varandra för Beckers bakgrund i dans.

Ett modernt medeltida slott med utsikt - DigsDi
ArtStation - Litet slott blir en modern fästning, Ralf Meier.
Amazon.com: Modern canvas målning flygfoto över medeltiden.
Rekonstruktionsteckning av Stokesay Castle.  Verkligen en befäst herrgård.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*