Modern ladugård av salvade material

Gamla lador är mycket charmiga. De har historia och visar en mycket fin rustik stil som är värt att bevara till viss del och kan inspirera många unika projekt. En av dem var restaurering och ombyggnad av en ladugård i East Cascades i ett vackert kanjonområde omgivet av foten.

Eftersom det var en så vacker och charmig struktur i början, ville Studio Mwworks inte ändra det för mycket så de försökte behålla det så mycket som möjligt. Samtidigt ville de ge den en modernare estetik, särskilt inuti. Det ultimata målet var att förvandla denna gamla ladugård till en härlig tillflyktsort för dess ägare, en plats där de kan fly från staden och koppla av och njuta av ett enklare liv, närmare naturen.

Ladan blev en reträtt med tre sovrum. För att förmedla en mer öppen känsla och för att ge mer naturligt ljus in i interiören skapade arkitekterna ett stort glaserat område som sträcker sig från golvet till taket. Den går genom mitten av fasaden och är inramad på båda sidor av träpanelväggar, med det sluttande taket som skyddar det uppifrån. Bortsett från den här viktiga uppdateringen fokuserar många interventioner på användningen av många bärgade material. Detta hjälper till att upprätthålla ett rustikt och väderbitet utseende i hela ladan. Barnens skjutdörrar införlivades naturligtvis i designen tillsammans med en mängd andra anmärkningsvärda funktioner. De samlas alla för att ge denna ladugård ett mycket vackert och mångsidigt utseende.

Pin av Kristen Leigh på Screenshots |  Barnhusdesign, ladugård.
En Maine bondgård byggd med räddade material - Dwe
LAMAS bygger modern kanadensisk bondgård med återvunnen timb
Hur man utformar ett rustikt, men ändå modernt kök - New Hampshire Home.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*