Modern konst fylld interiör

Modern konst fylld interiör

Detta fantastiska hus på San Juan Islands i Washington är en unik bro mellan natur och konst – det är en snygg duk med massor av konstverk som är starkt kopplade till landskapet. Huset designades av Seattle-arkitekterna Tom Kundig och designades för att få ut det mesta av den natursköna utsikten och de många djurlivet i området.

Arkitekterna valde ett sluttande tak eftersom det ger skugga och skyddar inredningen från för mycket direkt solljus eller effekterna av stark vind och regn. Trästrukturen innehåller en betydande mängd glas, men den är helt inspirerad av gårdsbyggnader som redan fanns på fastigheten. Utsidan smälter in i landskapet tack vare den återhållna, minimala paletten av färger och material. Hela huset är energieffektivt och lamporna och solvärmen kan justeras genom att skjuta de fyra 20 fot höga fönsterluckorna på västfasaden. Den överflödiga användningen av glasfönster erbjuder enastående utsikt över Haro Street och Olympic Mountains både inifrån och ut.

Under hela interiören bildar en enkel palett den övergripande inredningsplanen, med ljusa trägolv och vita väggar som hjälper till att markera de utsmyckade möblerna och andra samlarföremål. Inredningen designades helt av Geremia, inklusive urvalet av nya konstverk samt samtida möbler.

En konstfylld lyxlägenhet får sin inredningsdesign rätt.
Konstfyllt hem för modern lyx av inredningsarkitekten Peter Mari
Konstfyllt hem för modern lyx av inredningsarkitekten Peter Mari
Naturligt hem med en modern konstfylld interiör - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*