Modern inramad spis

Modern inramad spis

Eldstäder älskas av alla eftersom det inte finns något bekvämare än att sitta vid elden (inte ens riktigt). De är lämpliga för både inomhus och utomhus. Om du är trött på allt traditionellt och vill ha något kantigt, är den öppna spisen som vi delar idag precis vad som kan intressera dig: det är en unik bit från alla vinklar och kommer säkert att skapa en mysig atmosfär!

In Frame av YoungGyu Kwon är en modern design på en traditionell öppen spis och syftar till att kombinera det förflutna och nuet genom noggrant genomtänkt design. Den eleganta ramen som omger den cirkulära centrala delen är utformad för att vara roterbar så att den lätt kan justeras. Denna ram skapar också ett område för att hänga grundläggande tvätt så att den kan torka. Olika inställningar och justeringar är tillgängliga för användarna.

In Frame kan hängas på väggen för att efterlikna läget för en traditionell öppen spis eller användas fristående var som helst du vill, inklusive utomhus. Detta är en perfekt lösning när traditionella mönster inte är välkomna och du vill ha något extra speciellt. Njut av!

Jonya & Brad's Modern A – Frame |  Tegelhusdesigner, modern tegelsten.
underbar-vit-svart-trä-glas-modern-design-eldstäder-interiör.
Modern öppen spis med unik design - DigsDi
Modern Mantel |  Samtida öppen spis Surround |  MantelCra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*