Modern industriell köksfunktion

Modern industriell köksfunktion

Om du letar efter ett modernt industrikök med elegant design har du kommit till rätt ställe. Dadas VVD-kök, designat av Vincent Van Duysen, är en vacker studie av kontraster. Träfanér, sten och aluminium skär varandra i en linjär komposition som är imponerande och strömlinjeformad samtidigt.

Tjocka bänkskivor i sten ger hållbarhet och styrka, medan smala sido- och ändenheter utgör ett övertygande motspel. Utdragbara brickor, öppna lådor och underred förbättrar funktionaliteten – ökar lagringskapaciteten och utnyttjar utrymmet utmärkt. Den ultratunna aluminiumramen lyfter hela enheten – skapar en lätt, obeskrivlig estetik, förbättrar flödet och underlättar dolda handtag. Dada erbjuder också matchande takenheter och glaskåp.

Tillgängliga material inkluderar naturstenar som porfyr och ceppo de gré; Blegna faner av ek och valnöt; borstat rostfritt stål; och målade ytor i ekgrafit, östgrön, titan och tenn. Köket är mycket funktionellt och elegant, och dess lakoniska köksdesign passar perfekt med ett atmosfäriskt eller maskulint utrymme och bara ett industriellt utrymme.

Maple Modern Industrial Kitchen Island metallbotten |  Etsy.
Amazon.com - O&K Möbler Liten 5-bitars matsal Barbord Set.
Amazon.com - MIERES 5-bitars, Modern Industrial Bistro Restaurant.
Amazon.com - MOOSENG 4 Stolar Modern Industrial Bistro Restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*