Modern Capella Lighting Collection

Modern Capella Lighting Collection

Om du letar efter iögonfallande moderna lampor och lampor som passar ditt utrymme är det här en bra idé för dig! Ljustillverkaren Vonn har introducerat Capella, en belysningskollektion som är inspirerad av himmelkropparna och särskilt solen, även om man kan säga att dessa djärva former också påminner om andra saker.

Samlingen innehåller många alternativ: det finns infällda blommformar; Simringar i vertikal eller horisontell orientering; Ljuskronastilar som kombinerar modern och klassisk känsla; och en hängande, fallande modell som påminner om ett marint djur som rör de ofattbara djupen. Användningen av en sömlös integrerad LED-dioduppsättning skapar visuellt och strukturellt intresse och drar ögat uppmärksamhet till dess spännande kontinuitet samtidigt som den skimrande solen som är dess namne framkallar. LED-lampor gör också att lamporna ser mycket eleganta och moderna ut.

De flesta lamporna har WiFi och kan justeras: du kan välja dimmer, färgtemperatur och oberoende inställning av olika LED-remsor på samma ljus. Flera ytbehandlingar och färgalternativ finns också, vilket gör det enkelt att hitta ett lämpligt alternativ för ditt utrymme. Låt dig inspireras och njut!

22 "Modern Flower-Pedal Lighting Taklampa Pendel Justerbar.
Amazon.com: VONN VMC32420AL LED-ljuskrona Capella Collection.
Amazon.com: 30 "LED-ljuskrona, justerbart hängande ljus, modernt.
30 "LED-ljuskrona, justerbart hängande ljus, modern blomsterpedal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*