Modern bondgård på berg

Modern bondgård på berg

Om du älskar stilen med de nya moderna bondgårdarna som byggs idag är Tennessee den plats du vill vara eftersom det finns många sådana vackra hem. Denna bondgård ligger på Signal Mountain med över 12 tunnland. Titta här!

Detta är ett lyxigt lantligt hem som ligger på över 12 hektar avskilt område omgivet av mogna träd och skog. Skräddarsydda 2018, har detta hem massor av förbättringar och unika funktioner, inklusive trägolv i gammal stil från Old World Timber i Kentucky, en tvättstenshandfat och lyxig belysning överallt. När du går genom ytterdörren märker du skräddarsydda trätrappor och luckor, vackra trägolv och antika glasmålningar ovanför ingången.

Det finns en dubbelsidig vedeldad spis i vardagsrummet, som är omgiven av dörrar som går ut på uteplatsen och den öppna spisen – det perfekta stället att koppla av och underhålla. Det finns stora fönster och franska dörrar på huvudnivån som släpper in mycket naturligt ljus. Det här hemmet har en kockens drömkök med en tvättstenshandfat, bänkskivor i granit, specialskåp och en stor matö.

Alldeles intill köket finns ett hemskolaområde som erbjuder 4 skrivbord och massor av förvaringsutrymme och som också kan användas som hemmakontor. På övervåningen hittar du en lyxig master svit med välvda tak, stora fönster och individuell belysning.

Raffinerat bondgård |  Barn stilhus, modern bondgård exteriör.
modern bondgård 2020 |  Berghus exteriör, sjöhus.
Före och efter]Modern bondgård och modernt berg - naturligt.
Välja en palett för Mountain Modern Farmhou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*