Modern badrumskran

Modern badrumskran

I modern design kan varje detalj och varje touch förändra rummet och till och med göra ett uttalande. En gardin, accentbord, stol eller annat stycke kan gunga ditt rum. I ett badrum kan det vara handdukstork, badkar, handfatstativ eller till och med en kran. Moderna kranar har nästan blivit en konst – lysande, skulpturella, djärva, de är här inte bara för att göra sitt jobb utan också för att sticka ut med sitt utseende och polera ditt badrumsutseende.

Idag ska vi dela en av dessa krandesigner. Noah ger den intuitiva handlingen att välta i kranen. Kranen har alltid varit associerad med svängrörelsen, men något med Noah gör det intuitivt att använda och ett nöje också!

Kranen har en temperaturreglering på toppen som kan vridas 90 grader för att växla mellan varmt och kallt. Tippa bara det horisontella röret och vattnet strömmar ut. Bekväm och villkorslöst vacker!

Designen är lakonisk och modern – ett svart rör som passar i alla moderna badrum. Den inspirerades ursprungligen av formen på den traditionella japanska bambufontänen men fick ett modernare utseende. Den kan användas för industriella, minimalistiska eller maskulina badrum och dess fristående design är precis saken för att göra ett elegant uttalande.

Delta kran Modern enkelhåls badkran, enkelhandtag.
Pin på Interi
Delta Modern enhåls badrumsblandare i krom.
Glacier Bay Modern samtida enhåls enkelhandtag med låg båge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*