Mode solglasögon

Mode solglasögon

Sommar, sol och värme. Det är dags att köpa sommars vackraste solskyddsmedel – säsongens roligaste och mest nödvändiga tillbehör är här för att ställa in stil och skydda dina ögon.

På sommaren dansar du i färgglada pastell- eller neonbågar, eller väljer några klassiker i en mer subtil färg. Idag finns det alla typer av solglasögon; rund, oval, pilot, cateye och överdimensionerad – möjligheterna är oändliga.

FÄRGRIK

Precis som resten av vår- och sommarmode kan färgglada pastell- och neonfärgade glasögon vara trendiga. Tillsammans med en vågad form på bågen kan man inte undkomma det osynliga. Ju mer synlig och glasig desto bättre. Våga satsa på några fantasifulla, stora och roliga bågar i år och lys upp ditt liv.

KLASSISK OCH STIL

Årets solglasögontrend handlar inte bara om färgexplosioner. Som alltid har våra klassiska favoriter stannat i mer neutrala färger som brun, beige, vit och svart. Formerna varierar oändligt. Välj ett par fyrkantiga eller stora linjer för skarpa linjer som ger ett djärvt och kantigt utseende, eller välj några mjukare runda och ovala linjer.

Amazon.com: SOJOS mode runda solglasögon för kvinnor män överdimensionerade.
Ladies Fashion Cat Eye Solglasögon Dam Glasögon |  Wi
Amazon.com: SOJOS mode runda polariserade solglasögon för kvinnor.
Bästa nya solglasögonmärken 2020 - Bästa designer solglasögon för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*