Mockaskor för kvinnor

Mockaskor för kvinnor

Vad gör en bra sko? Naturligtvis måste det först och främst passa din smak och vara lämpligt för vissa tillfällen. Dessutom borde det också vara bra gjort så att du kan njuta av det länge. Slutligen bör materialet vara väldigt vackert robust och bekväm samtidigt hans. Låter som de utopiska kraven på en sko? Inte om den är gjord av mocka.

Ett speciellt material

Användningen av mockamaterial vid tillverkning av skor har en lång historia. Det extrema robust material har använts i hundratals år för att göra robusta och praktiska vardagliga skor.

De Egenskaper hos mocka är:

Du kan känna igen äkta läder inte bara genom dess utseende utan också av dess lukt och struktur. Eftersom detta är ett naturligt material är det läder särskilt mjuk och mysigMen om det är en falsk, är skon ofta mycket stel och oflexibel. Dessutom avger den inte den karakteristiska lukten av läder. Så småningom inser du riktig mocka också till priset. En förnuftig sko gjord av detta material ger dig sällan under 50 euro. Om en sko är överraskande billig kan du vara ganska säker på att den är falsk mocka.

Nike Court Royale mockaskor för kvinnor Bara $ 27,98 + GRATIS frakt.
Mockaskor för kvinnor varje dag Skor Bekväma skor |  Et
Kvinnamode mockaskinnklackar Chunky Heel Dress Oxfords.
Kvinnors High Platform Slip On Loafers Casual Comfort mockaskor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*