Mock Neck Dress Idéer

Mock Neck Dress Idéer

När jag bloggar om en viss typ av klänning har jag vanligtvis bara ett syfte. Det delas med några outfitidéer om hur man utformar det. Men jag har ett ytterligare syfte med det här blogginlägget på mock neck dress. Eftersom definitionen av mock neck-klänningen är så oklar, vill jag berätta för dig hur bättre mock neck är. Kort sagt, ”mock neck” är något mellan ”crew neck” och ”turtleneck tröja”. Med andra ord är det ”turtleneck” utan den vikbara delen. Nu när vi vet vad det är, låt oss ta en titt på några av de bästa outfitidéerna jag har samlat åt dig.

Svart mock-neck klänning med grå remmar sandaler


källa

För att starta listan ska jag visa dig en väldigt typisk och ikonisk svart skiftklänning. Den skiljer sig inte så mycket från en klänning med rund hals, förutom att den bara ser lite mer formell ut. Du kan bära den med grå bandiga sandaler för ett snyggt och feminint utseende.

Filthatt med en söt miniklänning med svart mock hals

Filthatt svart stickad tröja miniklänning i mock-hals
källa

Eftersom en klänning med mock-hals vanligtvis inte är en sexig klänning kan du kombinera den med några prickiga tillbehör om du vill se mer attraktiv ut med den. Du kan till exempel ha på dig en svart miniklänning med mock-neck-klänning, en svart filthatt och ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att göra en snygg och unik outfit.

Heather Grey Mock Neck Mini-klänning med läderjacka

ljunggrå läder miniklänning med skinnjacka
källa

En turtleneck och en svart skinnjacka är en snygg kombination som är mycket populär. Baserat på detta är det inte svårt att föreställa sig hur en stand-up krage klänning med en läderjacka kan se vacker ut. För att vara mer specifik i det här fallet, är en ljunggrå klänning i mockhals ihop med en läderjacka och svarta stövletter i läder för ett snyggt utseende med en feminin touch.

Tvådelad klänning med svart långärmad mock neck crop top

tvådelad klänning svart långärmad mock neck crop top
källa

För en helt svart outfit som är väldigt enkel men ändå sexig kan du bära den här tvådelade svarta klänningen. Den består av den svarta långärmade mock neck crop-toppen och den figurkramande midiklänningen med hög midja. Koppla ihop dem med svarta öppna tåklackar med ankelband för att komplettera detta minimala utseende.

Grå tröja klänning med bälte och lång kofta

grå tröja klänning med bälte, lång caridgan
källa

Det är verkligen svårt att föreställa sig att en grå och grå outfit skulle se så vacker ut. Jag tror att det måste ha något att göra med det svarta bältet som följer med den grå tröjan. Det ger en viss åtskillnad mellan klänningen och den långa grå koftan. De perfekta skorna för kläderna skulle vara svarta mockaklackar.

Vit mock neck shift-klänning

vit mock neck shift-klänning
källa

För en kausal affärsdräkt kan den håna halsen ofta få en klänning att se mer formell och lämplig ut. Till exempel erbjuder den här vita mantelklänningen med en uppstående krage den professionella känsla som behövs för en arbetsdräkt. Du kan helt enkelt para ihop den med en svart läderhandväska och ett par vita klackar med öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Svart långärmad mini flare klänning med medelstora kalvstövlar

svarta långärmade mini flare klänning ankel stövlar
källa

Här är en minimalistisk casual outfit som är perfekt för att träffa och träffa vänner. Du kan bara bära en svart miniklänning med mock-hals och svarta kalvkängor för att se snygg och feminin ut samtidigt.

Burgundy Mock Neck High Low Stickad klänning

Burgundy Mock Neck High Low Stickad klänning
källa

För ett damligt och bedårande utseende kan du bära en burgundy stickad klänning med hög hals. Klänningen har till och med en snygg halsringning som ser ganska sexig ut utan att du behöver visa mycket hud. För att slutföra kläderna, använd helt enkelt svarta klackar med öppna tår och en svart handväska.

Svart, vit och röd randig skiftklänning

svart vit röd randig skiftklänning
källa

Detta är en unik skiftklänning som är fylld med svarta, vita och röda ränder. Replikhalsklippet gör att klänningen känns annorlunda. Det här är den typ av subtila skillnad som verkligen kan skilja dig från resten utan att folk vet varför. Jag skulle rekommendera att du bär svarta balettlägenheter för att göra denna outfit till en tjej.

Skaterklänning i röd mock-hals med svart filthatt

röd mock neck skater klänning svart filt hatt
källa

För ett konstnärligt och ungdomligt utseende kan du bära en röd skaterklänning med hög hals. Använd den med en svart filthatt och svarta fotkängor för ett snyggt utseende. Om du vill se fler outfitidéer för liknande hattar, kolla in vårt blogginlägg om att ha på sig den svarta filthatten.

Heather Grey Flared Tröja Klänning

ljunggrå utsvängd tröja klänning
källa

Många av er bör känna till eller ha använt en turtleneck-klänning. Om du tycker att turtleneck-klippningen är lite för tjock, bör du prova variationen: tröjan klär med en mock hals. Bär till exempel en ljunggrå utsvängd tröja med nakna sandaler för ett enkelt och avslappnat utseende.

Svart nyckelhålskiftklänning med mock-ringning

svart nyckelhål nyckelhålskiftklänning
källa

De flesta mock neck-klänningar har inte sexiga sticklingar, men det finns fortfarande några som kommer med sexiga sticklingar om du hellre vill visa upp lite hud. Till exempel, här är en svart klänning med nyckelhålslida med en mock-hals som nästan är som en av-halsklänning med en choker fäst vid den. Om du bär den här svarta klänningen på ett cocktailparty, bär den med silverklackar med öppna tår för att ge lite gnista till kläderna.

Grå tröja klänning med diskett hatt

grå tröja klänning diskett hatt
källa

För en höstdräkt som ser konstnärlig och feminin ut, kan du bära en ljunggrå tröja klänning. Bär den med en svart floppy hatt och ett par knähöga stövlar av svart mocka för en konstnärlig twist.

Svart Mock Neck Midi-klänning med öppen rygg

svart midiklänning med öppen rygg
källa

Jag har redan visat en svart klänning med ett litet nyckelhål fram. Vad sägs om att vi ökar sexualiteten genom att bära en som har ett större nyckelhål i ryggen? Du kan enkelt para ihop den här svarta midiklänningen med höga halsar och svarta klackar med öppen tå och ankelband för att få ett djupt och sexigt utseende.

Bodycon-klänning i grön mocka med mock-halsringning

Figurkramande klänning i grå mocka med mock-hals
källa

Om du vill se lite mer mogen och unik ut, är det ett bra val att bära en bodycon-klänning i grön mocka med en mock-hals. Mockatyg är vanligtvis lite tjockare och hårdare än en typisk klänning, vilket ger klänningen ytterligare unikhet och djup. Bär en platt keps och svarta mockaklackar för ett extra snyggt utseende.

Hoppas du gillar outfitidéerna som jag just delade med dig. Nu vet du att det faktiskt finns något mellan besättningsnacken och turtleneck-klänningen. Använd denna kunskap och utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*